Gør klar til analstaven

Analstave og analkæder er mere populære i dag end nogensinde

1 af 1
 

Som nybegynder ud i kunsten at modtage analt, så kan brugen af en analkæde eller en analstav med kugler nemt være det helt perfekte stykke sexlegetøj.

Særligt hvis produktet ikke er alt for voldsomt i omkredsen på det tykkeste sted. For kun de færreste kan fra dag et benytte nogle af de helt voldsomme stykker sexlegetøj til analt brug.

Fordelen ved et stykke sexlegetøj med analkugler, om det drejer sig om en kæde eller en stav, er desuden, at produktet har en stopklods ude i enden af produktet. I de fleste tilfælde i form af en ring, man under brugen af produktet med en finger eller to kan holde godt fast i.

Nøjagtig som på penishovedet, klitoris og vagina, så er der også en hel masse nerveender og lystpunkter i og omkring indgangen til anus, der stimuleres via fysisk berøring.

Dette gælder i lige så høj grad for den heteroseksuelle mand som den homoseksuelle mand. Homoseksualitet sidder nemlig ikke mellem benene, men udelukkende mellem ørerne.

Så er du en mand, der seksuelt kun er til kvinder, men som også tænder på at modtage analt – fx via brugen af en analstav med kugler, så er der intet hverken specielt eller forkert ved dette.

Forkert – og lidt ærgerligt for ikke mindst en selv bliver det først, hvis man afholder sig fra noget, man egentlig tænder på, fordi tabu og fordomme dikterer det.

Hvor store kugler er du til?
Naturligvis tænder det, ikke mindst mentalt, hvis man evner at tage et produkt, der er større (længere og/eller tykkere) end noget andet, man tidligere har leget med.

Men for langt de fleste handler det meget mere om leg og pirring. Ikke om igen og igen at overgå sig selv eller andre.

Så vigtigt, ud over naturligvis godt med glidecreme, særligt når det gælder anal penetration, handler det om at lytte til sin egen krop og holde sig inden for egne grænser – og så ellers bare glemme alt om andres eventuelle fordomme.

Og er du i et parforhold, hvor der er mulighed for, at din partner gerne vil give dig en hjælpende hånd, når analkuglerne kommer op af skuffen, så grib for søren da muligheden.

For et er, at lege med sig selv, der selvfølgelig kan være nok så frækt og ophidsende. 

Ofte bliver det dog noget mere pirrende og stimulerende, hvis en tændt medspiller er med på legen.

Ovenstående stave og kæder med diverse størrelser af analkugler, er alle fundet hos danske Sinful.dk, Skandinaviens førende webshop med alle typer af sexlegetøj.