Gør din weekend ekstra sexet med disse sexting

Bliv klogere på, hvad du denne weekend kan overraske kæresten med af sexting – til krydderi af onanien og det fælles sexliv

1 af 1

Annonce:

 

Sexting er et bredt favnende begreb, der dækker over mere eller mindre alt mellem himmel og jord, hjertet og underlivet kan begære af frække og erotiske produkter til ham, hende og parret.

Bliv klogere på, hvad du denne weekend kan overraske kæresten med af sexting – til krydderi af onanien og det fælles sexliv.

Viften af erotiske produkter, store som små, billige og indimellem hundedyre, bliver med årene kun bredere og bredere – og ikke alle ting og sager kan kategoriseres som decideret sexlegetøj.

Også selv om fx positionshynden, der er et såkaldt sexmøbel, netop er udviklet og designet til at sex-lege med.

Derfor begrebet sexting, der dækker over lidt af hvert, og hvor du formentlig kan finde frem til både det ene og andet, du ikke engang anede eksisterede.

Anal-afslapnings-spray
Tag nu anal-afslapnings-sprayen  Den havde du med garanti ikke lige set komme. Den spray burde være til rådighed i ethvert hjem og fræk klub, hvor man arbejder på at de anale lege bliver tanden mere fornøjelige end smertefulde. Er også et must for nybegynderne ud i analsex.   

Fetich-stolen kender du formentlig heller ikke det helt store til – i hvert fald ikke endnu.  Et billigt og super enkelt sexmøbel, der indbyder til forskellige former for mere grænsesøgende sexlege. Du og din partner ikke behøves at være fetichister for at kunne hygge sig med. 

For slet ikke at tale om den roterende ”sexting” til manden, ZINI Dib Bang Bang. Det højteknologiske og roterende onaniprodukt, for det ikke er løgn, af uransagelige årsager er blevet døbt.

Sexting til weekend-hyggen
Rigtig mange har det med at holde sig til det vante og kendte. Både når vi hygger med og uden erotiske produkter i dobbeltsengen. Intet ondt, skadeligt eller specielt underligt i det.

Til gengæld kan det lidt for vante i længden godt blive en lille smule for monotomt – ja, måske endda grænsende til det vildt kedelige. Der kun er endnu en god grund til, at du burde overveje at kaste dig over en sexting eller to til den kommende fælles weekendhygge.

Hvilken liderlig mand eller kvinde kan fx sige nej til den menneskelige sexgynge, hvor manden for alvor har mulighed for at føle sig som en ægte (super)mand, når hun får sig en tiltrængt gyngetur med indbygget vaginal- eller anal penetration lidt ud over det sædvanlige. 

 

 

Seneste 6-nyt

Hent flere