Glidecreme forhindrer dit sexliv i at blive en tør ørkenvanding

Glidecreme er for mange noget, man først har brug for, når man kommer op i alderen og safterne ikke rigtig vil flyde af sig selv. Men faktisk bidrager glidecreme – i tilpas mængde selvfølgelig – altid med noget positivt til sexlivet – og visse dele af det kan faktisk ikke undvære det glatte fluidum.

1 af 1

Annonce:

 

 

Du har sikkert hørt, at det der med sex bliver svært med alderen. Du får problemer med potensen og hun tørrer ud forneden. Det var vel nok egentligt til at løse det problem, der var nogen, der fandt på at opfinde glidecremen. Så slap du for at kæmpe med låget på Vaseline-dåsen i ophidselsens time.

Siden fandt man ud af, at glidecremen også kunne bruges til så meget andet – uanset alder og seksuel orientering. Snart kom der også flere forskellige typer til og i dag er markedet for glidecreme lige så uoverskueligt, som så mange andre produktkategorier inden for erotik-branchen.

Du kan få både vand-, silikone- og oliebaserede glidecremer, glidecreme med smag, duft og kølende eller varmende effekt, glidecremer i farver og til både vaginalt og analt brug. Der er stort set ikke det, du ikke kan få glidecreme til og for i dag.

Så hvis du er forvirret over udvalget og hvad du skal vælge, giver vi dig lige en lynguide her.

 

Du går aldrig galt i byen med vandbaseret glidecreme

Når du skal vælge en glidecreme, er den vandbaserede creme altid det sikre valg. Den er godt nok ikke så drøj som de silikone- og oliebaserede cremer. Men dels fedter den ikke og pletter den ikke lagnerne, som den oliebaserede og dels opløser den ikke kondomer, sexlegetøj og andre silikonebeklædte effekter, som I bruger under legen, sådan som den silikonebaserede glidecreme gør.

Så vil du være på den helt sikre side, skal du vælge den vandbaserede glidecreme. Til gengæld må du så leve med, at der måske skal tilføres mere glidecreme undervejs, efterhånden som den vandbaserede glidecreme tørrer ud.

 

Brug silikonebaseret glidecreme med omtanke

Netop den kedelige effekt som silikonebaseret glidecreme har på kondomer og sexlegetøj, begrænser brugen af denne cremetype. Det er surt, for dels er glideevnen meget højere og dels tørrer den aldrig ud.

Men skal I hverken bruge kondom eller legetøj, er silikonebaseret en fantastisk glidecreme – især i badet hvor den ikke sådan lige render af, som både olie- og vandbaserede glidecremer gør. Silikoneversionen er også velegnet til solosex og krops- og intimmassage. Skal du have barberet de ædlere dele, er den også et rigtig godt valg. Gillette’n glider bedre på en kørebane af silikone.

Oliebaseret glidecreme er ikke smart

Selv om de oliebaserede glidecremer også er meget velegnede til massageformål og de også har en bedre glideevne end vandbaseret glidecreme, så har de en stor ulempe. Olien pletter lagner og tøj.

Derfor er det stort set ikke til at opdrive oliebaserede glidecremer i dag til intimbrug. Kun massageolier kan du få – men der er udvalget nok større i nogle lidt andre butikker.

Glidecreme til analt brug

Et sted hvor glidecreme især er velegnet – ja, nærmest en nødvendighed – er til sex via bagdøren. Altså til analt brug. Her kan du få særlige anal-glidecremer, der udover at få tingene til at glide lidt nemmere, også indeholder et bedøvende og afslappende middel, der får anus og musklerne omkring til at slappe af.

Igen skal du være opmærksom på, at der findes både vandbaserede og silikonebaserede glidecremer til de kanter også. Så skal der kondom med i legen, skal du lige sikre dig, at I bruger en vandbaseret udgave af glidecremen.

Mange andre former for glidecreme

Udover “grundstoffet” i og anvendelsesområdet for glidecremen, findes der også forskellige varianter af de forskellige glidecremer. Der er økologiske, duftende og en helt masse andre former for glidecreme.

Vil du have et samlet overblik over de mange forskellige former for glidecreme, kan du tjekke de mange muligheder her.

 

Seneste 6-nyt

Hent flere