Glidecreme bliver forbudt

Det er den i hvert fald blevet i Tanzania. Det er sket i et forsøg på at forhindre homoseksualitet blandt mænd og dermed nedsætte risikoen for HIV og Aids. Man skulle ellers tro, at truslen om fængsel på livstid i et tanzaniansk fængsel ville kunne afskrække selv den mest hardcore bøsse, men det er åbenbart ikke nok. Det er nemlig straffen for seksuelt samkvem mellem mænd i Tanzania.

1 af 1

Annonce:

 

 

Men bare rolig, der er ingen planer om at afskaffe glidecremen i Danmark. Glidecreme er jo heller ikke kun dedikeret bøsser – ligesom analsex heller ikke er det. Og det er unægtelig mere gnidningsfrit at tage konen i det forbudte hul, når der er en vis grad af fugtighed til stede. Så bare rolig. Glidecreme er kommet for at blive.

 

Hvad er glidecreme?
Glidecreme er et smøremiddel, der er fremstillet til brug ved sex – hvad enten du gør det selv, piller lidt på konen, eller du lader anakondaen smutte indenfor i den mørke, varme hule.

Glidecreme kan også bruges selvom I bruger kondom og leger med sexlegetøj – hvis i vælger den rigtige glidecreme vel at mærke. En vandbaseret en af slagsen går I aldrig fejl i byen med. Men ellers fremgår det som regel af emballagen på kondomerne eller sexlegetøjet, hvilken glidecreme der passer til.

 

Hvorfor bruge glidecreme?
Selv når du har tænkt dig at bruge fordøren, kan glidecreme være nyttigt. For selvom kroppen danner en vis mængde naturlig glidecreme af sig selv – både hos kvinden og manden – er det bare ikke altid nok. Slet ikke hvis I bruger kondom, da det hæmmer den naturlige smørelse – i hvert fald for dit vedkommende.

For lidt smørelse kan danne ømhed og give rifter. Men det kan også få kondomet til at briste – så megen desto mere grund til ikke at forbyde det. For når kondomet revner er risikoen for at blive smittet med seksuelt overførte sygdomme jo så meget større.

Men også uden kondom, kan det være frækt med ekstra smørelse. Glidecreme er ikke kun for gamle, indtørrede, frigide gimper, der er gået i overgangsalderen for flere årtier siden. Glidecreme er velegnet til

 • når hun skal have et dyt i bamsen
   
 • hvis hun skal have den store medister i det bagerste hul
   
 • når du selv skal have en tur bagtil
   
 • hvis du eller hun skal gnides til orgasme
   
 • alle former for onani
   
 • når I slikker hinanden – især hvis I bruger slikkelapper (plastik eller latex der benyttes for at undgå seksuelt overførte sygdomme i forbindelse med oralsex).

Hvilken glidecreme skal jeg vælge?
Når du køber lækker glidecreme, går du aldrig fejl i byen, hvis du vælger en vandbaseret glidecreme. Den ødelægger i hvert fald ikke noget. Men nogle glidecremer har specielle egenskaber eller er specielt udviklet til et bestemt formål.

For eksempel kan du få glidecremer med smag, som kan være praktisk, hvis fruen smager lidt for meget af fisk. Eller hvis hun ikke vil give dig et blowjob, fordi hun mener, du ikke ligefrem smager af jordbær. Dårlig undskyldning, for det kan du komme til.

Du kan også få glidecreme med varmende eller kølende virkning, det giver en helt speciel følelse i de nedre regioner. Eller ophidsende glidecreme til hende, hvis det kniber lidt med lysten.

Anale glidecremer får bagdøren til at slappe af. Lidt på samme måde som forsinkende glidecremer får vilddyret til at tage det mere roligt.

Og husk så, glidecreme er ikke et fyord, som betyder, at jeres sexliv er halvdødt. Glidecreme er for sexlivet, hvad bacon er for … ja, hvad som helst. Det skal ikke forbydes!

 

Seneste 6-nyt

Hent flere