Glid med på den økologiske sexbølge

Glidecreme er ikke ”blot” et vådt hjælpemiddel. Det er et stykke sexlegetøj i sig selv. Et stigende antal danskere, om man er single eller i parforhold, benytter med jævne mellemrum glidecreme, og de økologiske varianter skyder med raketfart i vejret på popularitetslisten.

1 af 1

Annonce:

 


Der var engang – for ikke så specielt længe siden, hvor blot tanken om glidecreme og kondomer fik ikke så få pr. automatik til at tænke sidespring eller prostitution. Og/eller man var i et forhold, i hvert fald når det gjaldt glidecremen, hvor manden bare ikke evnede at gøre kvinden våd nok – som naturligvis er noget værre vås.

Ikke alle kvinder, uanset nok så meget seksuel ophidselse, evner nemlig at blive lige våde, og når det kommer til analsex, så skal der nødvendigvis et godt og velegnet glidemiddel til, hvis det skal gøre mere godt end ondt.

Hertil kommer, at brugen af såvel dildoer som vibratorer bare bliver så meget mere tilfredsstillende og lækkert, når banen først kridtes op med en velegnet glidecreme.

Det samme gælder med hensyn til brugen af mandens masturbator, aka bollerør.

 

Glid grønt

Ergo: Glidecremen, om du/I i situationen benytter en vand- eller silikonebaseret, er bare så meget mere og andet end et blot et hjælpemiddel - hvilket vi danskere heldigvis for længst, da også har fundet ud af. Det samme gælder med hensyn til fordelene ved at investere en såkaldt grøn og økologisk variant af slagsen.

Vælger du en økologisk glidecreme, så tilvælger du pr. automatik et produkt, der er fremstillet af 100 procent rene og naturlige ingredienser, helt fri for parabener.

Som for de fleste af os er nok så væsentligt. Ikke mindst med tanke på, hvor på kroppen produktet benyttes, samt at glidecremer er til både udvendig og indvendig (mis)brug.

 

Måske ikke bedre, men sundere

Om du til- eller fravælger grønt og økologisk eller ej, når det kommer til fødevarer, husholdningsprodukter, kosmetik og glidecremer mv., er i sidste ende et spørgsmål om smag og behag – og så naturligvis din helt personlige holdning og indstilling til at surfe med på den grønne bølge.

Det ville nok være lidt at en overdrivelse at påstå, at ens onani- og sexoplevelser, rent fysisk, bliver specielt meget bedre og frækkere af at smøre med grønt.

Til gengæld så batter det økologiske tilvalg uden tvivl på sundhedskontoen og rent mentalt.

 

Seneste 6-nyt

Hent flere