Glasklar dildokunst

Men den er så flot, at den kan stå fremme på som pynt

1 af 1
 

Nu er det jo ikke blevet vedtaget ved lov, at samlingen af sexlegetøj så absolut skal gemmes så langt væk som overhovedet muligt.

Omvendt er der jo ret så tungtvejende grunde til, at fars silikone masturbator, der har udseende af en glatbarberet vagina, ikke ligger frit fremme, når ungerne er hjemme. Lige som mors kæmpedildo, der kan benyttes som et effektivt slagvåben, nok heller ikke ligger frit fremme på sofabordet, når bedsteforældrene kommer forbi til kaffe og kage.

Når det derimod kommer til Icicles glasdildoen, der er et lille og unikt brugskunstværk i sig selv, så er det straks noget andet – eller er det?

For en dildo er og bliver vel en dildo. Om den så er frembragt i gummi, plastik, stål eller glas.

Men der er altså bare noget helt særligt smukt over de her ret så (bogstaveligt talt) enestående og stenhårde glasdildoer, der rent visuelt kommer til deres fulde ret i et kraftigt lys. Det kan være meget fristende at lade dildoen tage ophold i solen i vindueskarmen, når fruen i huset ikke lige benytter sig af den.

I varme og kulde skal dildoen op
Til forskel fra dildoen fremstillet i silikone, der er ”blød” og bøjelig, så får man en meget anderledes oplevelse ved at benytte dildoer i glas https://www.sinful.dk/icicles-no-43-glas-dildo   og stål. Disse er nemlig – ja, stenhårde, og derfor giver de også en helt anden form for stimulation.

Oven i dette kan glasdildoen både lunes og nedkøles ved fx at holde den under den kolde eller den varme hane – som giver en helt ny dimension til legen med produktet. Særligt hvis man sætter ens partner til at benytte dildoen på en.

Sidst men ikke mindst, så glider glasdildoen som smurt i olie, når man først har kridtet banen af med en pæn portion glidecreme – og her går det både an at benytte en vandbaseret og en silikonebaseret en af slagsen.

Hos danske Sinful.dk, der fører en vifte af Icicles glasdildoer til såvel vaginal- som analt brug, lige som du også kan få buttplugs fremstillet i glas, har du mulighed for at finde lige nøjagtig det produkt i genren, der tiltaler dig mest. Eller måske rettere: Tiltaler din kone/kæreste/elskerinde.

Vi er jo trods alt ude i et stykke brugskunst, hvor hverken farve eller form er helt ligegyldig – for hende.