Giver lydefri orgasme

Er I til frække lege i det offentlige rum, er en lydsvag vibrator det oplagte valg

1 af 1
 

Hvad du ikke ser, kan du heller ikke have ondt af – og hvad du ikke kan høre, er lige så svært at blive stødt over. Dette gælder også, når det kommer til brugen af vibratorer i det offentlige rum.

Flere og flere af de sexlegetøjs-vibratorer, der i dag udvikles, kan via smartphonen styres og kontrolleres af både én selv og/eller partneren. Fremfor brugen af en mere ”gammeldags” fjernbetjening, hvor rækkevidden sjældent er speciel lang. 

Et teknologisk kvantespring, der i forbindelse med udvikling af nye sexlegetøjsprodukter har bragt en lang række fordele med sig. Ikke mindst for parret, der lige her og nu ønsker at dyrke forskellige former for langdistance sex med hinanden – og/eller som tænder på at benytte produkterne uden for hjemmets fire vægge.

Men lige så snart, man med sin vibrator bevæger sig ud blandt fremmede mennesker, fx en tur i biografen, så handler det om at være så diskret og ”usynlig” som muligt. Hvorfor vibratoren, hun enten bærer i trussen eller oppe i vagina, derfor også bør være så lydsvag som overhovedet muligt

Først da kan man for alvor hygge sig med at give hende en smartphone-styret orgasme eller to under filmen, som hverken hun eller du selv efterfølgende formentlig kan huske ret meget af.

Vibratoren skal mærkes, ikke høres
Hos Nordens førende webshop med salg af sexlegetøj, danske Sinful.dk, har man for ganske nylig fået en helt ny type af lydsvag klitorisvibrator på hylden, nemlig Zumio - det er det mest målrettede produkt i kategorien.

Udover at være super effektiv, er den også lydsvag i brug. For det er det, både singlekvinden og parret, der sammen leger med vibratorer, i dag ønsker og forlanger af et moderne stykke sexlegetøj.

En vibrator skal naturligvis kunne mærkes – og rigtig gerne i sådan en grad, at produktet kan stimulere hende til orgasme. Til gengæld skal vibratoren helst slet ikke kunne høres.

For er der noget, der både ude som hjemme kan genere og måske helt spolere legeoplevelsen, så er det hvis produktet i hendes trusser støjer og larmer som ind i helvede.

For at slutte af, hvor vi begyndte, på bagerste række i biomørket, så er der bare visse produkter/vibratorer – som fx denne g-punkt vibrator, der er bedre egnet end andre til at lege med ude blandt andre mennesker.

Husk nu blot at smøre for med glidecreme og få smuttet vibratoren ordentlig på plads, inden I for alvor sætter jer tilrette i mørket.