Giv hende et bedre sexliv

Selvfølgelig kan hun ikke få et bedre sexliv. Hun har jo dig som partner! Men måske kan I få et endnu bedre sexliv sammen, hvis du giver hende en lille gave. Men pas på med, hvordan du serverer den. For mange kvinder – især de yngre – bliver nemt fornærmede, når du giver dem et sæt bækkenbundskugler.

1 af 1

Annonce:

 

 

Bækkenbundskugler bruges til at træne bækkenbundsmuskulaturen med ved hjælp af knibeøvelserne. Kuglerne sættes op i skeden, og skal så holdes oppe, ved at hun kniber sammen i bækkenbunden.

Men desværre mener de fleste kvinder, at bækkenbundskugler og knibeøvelser ikke er noget, de skal begynde at tænke på, før de kommer op i årene eller kun skal bruge, når de lige har født. Derved snyder de både dem selv og deres partner for et bedre sexliv.

Ikke bare for at undgå sjatpisseri

For bækkenbundstræningen gør det ikke kun lettere at holde på vandet. Nej, den træner alle musklerne i hendes underliv – også dem i og omkring skeden. Bruger hun dem aktivt, når I har sex sammen, kan hun bedre knibe sammen om kalorius, når du har den oppe i hende.

Ja, faktisk kan en kvinde med en veltrænet bækkenbund på det nærmeste malke dig til at komme – bare ved at bruge bækkenbundsmusklerne. Hørte jeg nogen sige tigermis?

Giver mere sexlyst

Samtidig giver træningen med bækkenbundskugler hende mere lyst til sex. Alene træningen i sig selv kan gøre hende liderlig. Især hvis hun vælger nogle af de bækkenbundskugler, der er udstyret med vibrator. Du kan også købe nogle særlige bækkenbundskugler til hende, der består af flere kugler inden i hinanden, som så får hele kuglesystemet til at vibrere, når hun går rundt med dem oppe.

De mest avancerede bækkenbundskugler fås med fjernbetjent vibrator og en særlig app, der dels har indbygget træningsprogram og dels kan bruges af dig, når hun skal pirres lidt i forbindelse med forspillet.

Den sikre vej til at afkorte indkøbsturen

Skal det være ekstra frækt, så bed hende sætte bækkenbundskuglen op, når I skal ud og handle. Så kan du gå og få hendes underliv til at vibrere, når hun står bøjet over køledisken eller hver gang, hun begynder at impulsshoppe. Ingen vil opdage noget. For vibrationerne kan ikke høres og alle går jo med næsen nede i deres mobiltelefon nu om dage.

Den store gevinst ud over sex: I kommer kun hjem med det, der stod på indkøbssedlen – hvis I i det hele taget få handlet færdigt, før hun bare er nødt til at have dig.

Reducerer også menstruationssmerter

At der er noget om snakken om, at bækkenbundskugler giver øget sexlyst, bekræfter en undersøgelse, der blev lavet for et par år siden af knib.dk. Her rapporterer 10-15 procent af de adspurgte 100 kvinder, at de fik øget sexlyst og at især træningen gjorde dem lettere opstemte eller decideret liderlige.

Samtidig rapporterede 50 procent af kvinderne, at de helt undgik menstruationssmerter, når de havde trænet med bækkenbundskuglerne og 30 procent oplevede reducerede eller færre smerter end normalt.

Det gør brugen af bækkenbundskugler til endnu en gevinst for dig. For slipper hun for sine menstruationssmerter, er hun mindre gnaven og mere omgængelig i løbet af menstruationsperioden.

Så hvorfor ikke give hende et sæt kugler? Hvorfor er du den eneste af jer, der gå rundt med nogen?

Foto: shutterstock  

Seneste 6-nyt

Hent flere