Giv hende en tigermis med bækkenbundskugler

Bækkenbundskugler lyder måske ikke som et førstevalg, hvis du vil have dig noget afveksling og nyskabende i dit sexliv. Men ved at investere i bækkenbundskugler til hende derhjemme, får hun populært sagt en strammere undervogn. Men pas på! Hun kan få så superstærke muskler i den dér undervogn, at de nemt kan nappe dig i haveslangen.

1 af 1

Annonce:

 

 

Bækkenbundskugler! Nej, så gammel er hun da heller ikke blevet, tænker du sikkert! For knibeøvelser med bækkenbundskugler er da mest noget for mødre, der lige har født eller kvinder, der er kommet i overgangsalderen.

Men det er noget af en skrøne. For det bækkenbundskuglerne hjælper med til, er at give hende en stærkere muskulatur i bækkenbunden. Det er ikke kun med til at gøre det nemmere for hende at holde tæt. Nej, det giver hende også meget mere kontrol over musklerne i skeden – og det kan for alvor gøre noget for dig, når du kommer på besøg.

 

Strammer musklerne op, så hun kan give anakondaen åndenød
Går hun ind for sagen, kan hun få så præcis kontrol over hendes bækkenbundsmuskulatur, at hun på det nærmeste kan malke dig, bare ved at bevæge musklerne i skeden. Er der gået ren bodybuilder i den, kan hun ligefrem klemme så hårdt sammen om din anakonda, at den kan få helt åndenød.

Det kræver dog som regel, at du ikke køber hende en enkelt, men et helt sæt af bækkenbundskugler. Så kan hun starte med en stor, let kugle, der er nem at holde oppe. Senere kan hun så skifte til mindre og tungere kugler, i takt med at muskulaturen bliver stærkere, og hun får mere kontrol over den. For jo mindre og tungere de er, jo sværere er de at holde oppe.

Kugler med indbygget træningscenter
Du kan også få bækkenbundskugler, der kommer komplet med et helt lille indbygget træningscenter. Sættet består af en enkelt bækkenbundskugle, der kan kontrolleres ved hjælp af en app til hendes smartphone. Derved er det muligt at få den til at vibrere på forskellig måde, så den bliver sværere at holde oppe.

Appen indeholder et træningsprogram, der tager hende fra de første indledende øvelser, hvor det mest handler om at holde kuglen oppe og til mere avancerede øvelser, hvor hun for alvor får strammet musklerne op. Appen vurderer løbende hendes træning og kommer med nye øvelser i takt med, at hun er klar til dem. Samtidig minder den hende om, hvornår det er tid til at træne.

 

De sjove du kan fjernstyre
Træningscenteret har faktisk en dobbeltfunktion. For eftersom kuglen kan fjernstyres fra mobilen, kan sættet også bruges som sexlegetøj. Her er det nogle ganske andre rytmer, der kan få hende i stødet til en omgang lagengymnastik.

Du kan også få flere andre former for bækkenbundskugler, der kan fjernstyres med en lille fjernbetjening med et par knapper på. De er skabt mere som sexlegetøj end som træningsudstyr. Men de fungerer stadig ganske godt til knibeøvelser. Så hvis hun sætter den op, når I skal ud at handle, kan du jo gå rundt i nærheden af hende i butikken og belønne hende lidt for hendes anstrengelser.

Så bliver der nok kun købt det, der står på indkøbssedlen. Derved slår du to fluer med et smæk. Sparer på husholdningspengene og får noget på den dumme, når I kommer hjem fra shoppingturen – hvis I da ikke holder ind et ugeneret sted på vejen hjem.

Masser af gode grunde til at købe bækkenbundskugler
Som du kan se, er der masser af gode grunde til at give hende et par bækkenbundskugler, næste gang hun har fødselsdag, eller hvad der nu kan være undskyldningen. Dels få hun et sundere underliv, og dels får I et sjovere sexliv. Det er da en ren win-win-situation, der er værd at udnytte.

Du kan se et udvalg af forskellige bækkenbundskugler lige her.

 

Seneste 6-nyt

Hent flere