Giv dig selv længere penis i julegave

Hvis du i begyndelsen af september begynder at benytte din penisforlænger, så kan du give dig selv og kæresten en længere penis i julegave

« Forrige
1 af 2
Næste »
 

-- Herover kan du se, hvordan en penisforlænger virker --

Intet kommer af intet. Hverken ønsket om vægttab eller en længere penis. No pain, no gain.

Til gengældså vil din penis efter endt brug af penis forlænger beholde sin nye længde til evig tid, mens vægttabet konstant og til evig tid skal holdes i skak.

Der findes formentlig ikke den mand, der på et tidspunkt ikke har drømt om bare en lille smule mere længde at gøre kvinderne godt med. Og så er der de mænd, om man har en lille, er normaludstyret eller har en penis, der i erigeret tilstand er over gennemsnittet, der mere eller mindre hele tiden drømmer om blot en centimeter eller to ekstra.  

Hos danske Sinful.dk, Skandinaviens førende webshop med salg af alle typer af sexlegetøj og erotisk tilbehør, fører man et bredt udvalg af penisforlængere. Et ret simpelt produkt, der lige så langsomt, men sikkert strækker penis en lille smule længere – over tid. 

Desværre kan resultatet, nøjagtig som med slankekuren og ønsket om et kæmpe fuldskæg, ikke ses eller måles fra dag til dag. Og det kræver også en vis form for dedikation at komme hele vejen i mål med fx 2 – 4 ekstra centimeter oven i det, du i forvejen har.

Men tager du fx hul på projekt længere penis lige her og nu, hvor vi skriver primo september, så burde du kunne forære dig en målbar længere penis i julegave.

Du skal gøre det til en daglig vane
Det helt store ”trick” ved at benytte en penisforlænger, handler ikke om bare at gøre det, men om at gøre det til en vane. På lige fod med andre daglige vaner – og er du først kommet så langt, at forlængeren fx bruges i forbindelse med at kigge fjernsyn om aftenen, så begynder tiden også at flyve. Og er du fx ikke blevet helt så stor som ønsket, når målebåndet med jævne mellemrum findes frem, efter 4, 6 eller 8 måneder, så er det helt fint at lægge mere tid til. Det styrer og bestemmer man fuldstændig selv. 

Men et er i hvert fald helt stensikkert: Ingen dedikeret og langvarig indsats, heller intet resultat – nøjagtig som med mere eller mindre alt andet, vi drømmer om og ønsker os her i livet.