Gisp: Dette fortæller pigerne hinanden om dine sexevner

Både størrelse og gørelse er på menuen...

1 af 1

Annonce:

 

Åh nej!

Kvinder er muligvis værre end mænd, når det handler om at afsløre intime hemmeligheder om partneres evner i sengen.

Utroskabssitet Victoriamilan.dk har spurgt mere end 8000 af deres kvindelige medlemmer fra 21 lande om, hvad de taler om med veninderne.

Victoriamilan har indelt svarene i lande, omend det ikke nødvendigvis siger noget afgørende om de reelle forskelle på kvinderne i de respektive lande.

Varighed af samlejet er altid et hot samtaleemne for kvinder fra Belgien, Finland og Norge. Timing betyder alt, og hun vil have lagt mærke til, hvor lang tid det tog ham at tage initiativet, hvor lang tid det tog ham at spørge, om vil hun med ham hjem, og lige ned til antal minutter, timer eller dage, som de brugte i soveværelset. Hvor længe varede forspillet, og hvis de havde sex mere end én gang, hvor lang tid var han så om at blive klar igen…?

Størrelsen er et hot emne, men de mindre heldigt udstyrede vil være lettede over at få at vide, at det ikke er altafgørende for den karakter, du får i soveværelset af en kvinde. Størrelsen på mandens penis er den første ting, som kvinder fra Irland, Polen og Sydafrika vil spørge deres veninder om, og hvis det ikke var den rigtige størrelse, var det vigtigt, hvordan han kompenserede for det.

Teknik med fingrene, tungen og at bruge tid til at sikre sig, at hun var fuldt tilfredsstillet vil tælle for mere end en stor størrelse.

Soignering er et stort samtaleemne for kvinder fra USA, Australien og Danmark – de vil tjekke, hvorvidt en mand er trimmet, vokset, barberet, stylet eller helt naturlig fra top til tå.

At ordne det dernede er altsammen et spørgsmål om personlige præferencer, men kvinderne fortæller, at en god måde at tænke på det er:

Det du foretrækker hos andre er også, hvad du gerne skulle genfinde hos dig selv.

Hvad du siger er vigtigt. Kvinder fra Frankrig, Spanien og UK fortæller, at ordene du siger til en kvinde, før du får hende med i seng, er vigtigt, men hvad med ordene, som han hvisker, når I er på lagnerne? Var han kommanderende i sengen? Var han sød? Fortalte han, at han elskede dig indenfor de første 5 minutter? Var der en nervøs snak, eller fuldstændig tavshed? Alt dette bliver taget op til overvejelse – og gentaget til en hel flok veninder – efter begivenheden.

Duft og smag er betydningsfulde faktorer for alle kvinder, men er nr. #1 emnet for analyse, når det gælder kvinder fra Schweiz, Østrig og Sverige. Var han ryger, drak han noget stærkt eller børstede han sine tænder, før han tog hende med i seng? Var hans hud salt, sød eller svedig…?

Havde han sørget for at sikre sig, at han var ren og klar til hende eller gik han ud fra, at hun ville lægge sig ned, uanset det faktum, at han måske kom direkte fra arbejde til daten etc.?

Hver enkelt lille detalje er taget op til overvejelse – og fyre kunne få meget ud af at tage et hurtigt bad, hvis de ønsker deres elsker skal være generøs i sengen.

En mands desperation og behovet for at have hende lige nu og lige her vil helt sikkert være nr. #1 samtaleemne blandt kvinder fra Holland, New Zealand og Ungarn, men selvfølgelig – fyre skal sikre sig, at deres publikum er åben overfor ideen om at besøge et badeværelse på en restaurant eller en park på vej hjem. Nogle gange er det nok med det faktum, at det begyndte i entreen og endte på køkkengulvet.

En mands udholdenhed er ekstremt vigtig for kvinder fra Tyskland, Italien og Tjekkiet, som vil blive fortryllet af, og indprente sig, hvor hård manden er, og hvor længe han forbliver det for hende. Hvor utilfredsstillende det end kan være, hvis en fyr ikke kan blive hård efter at have drukket for meget eller af rene nerver, vil pigen måske ikke blive så utilfreds, fordi det bliver til en god historie overfor pigerne i morgen.

Se også: 10 tanker alle kvinder har under en one-night-stand  

Seneste 6-nyt

Hent flere