Ghia er autoseksuel og forlovet med sig selv

Har hun verdens smarteste seksualitet..?

1 af 1
 

Du har selvfølgelig bekendt homo- og biseksualitet, du hørt om objektofili (når man tænder på genstande) og zoofili (dyr) og sikkert rystet lidt på hovedet over aseksualitet - men hvad med autoseksualitet?

Det er angiveligt en reel seksualitet, hvor man tænder på... sig selv.

Og det må jo alt andet lige være helt vildt praktisk. Slut med at trawle datingsider efter passende partnere, og der er næppe noget problem med præstationsangst og lignende.

På den britiske tabloid metro.co.uk, der får BTMX til at virke som Weekendavisen, fortæller amerikanske Ghia Vitale, at hun er forlovet med sig selv, efter hun friede i marts 2017.

Hun er nemlig ikke kun autoseksuel og bliver liderlig af at tænke på sig selv, hun er skam også autoromantiker og dermed forelsket i sig selv.

Ghia vil gerne udbrede kendskabet til autoseksualitet og normalisere det.

- Mine tidligste minder med at se på mig selv i spejlet og mærke tiltrækning er fra, da jeg var syv. Men jeg lærte ikke begrebet at kende før jeg kom i college, siger Ghia, der indrømmer, at hun har været forvirret over denne særlige seksualitet.

Nu har hun fundet ro og glæder sig til at sige ja til sig selv og få ringen på.

- Dette er første gang jeg er forlovet. Jeg er glad for, at det er med mig selv. Jeg vil prøve være en god elsker for mig...

- Sommetider får jeg sommerfugle i maven, når jeg tænker på mig selv. Jeg ved, at jeg altid kan tænde mig selv, hvis der er et problem. Jeg elsker mig selv for min at være unik, kreativ og smuk.

Ghia, der er i 20'erne, har skrevet om sin seksualitet her, fordi hun håber, at andre autoseksuelle vil lære af hendes eksempel og elske sig selv uden skam.

Hun går gerne på date med sig selv:

- My dates with myself now involve lots of cuddling, nudity, music, and magick. I often caress my own thighs and admire the size of my butt.

Du kan se hende på twitter her. Der ser det dog ud til, at hun er polyamorøs, så han kan også blive forelsket i andre og knalde med dem - uden at være utro.

Det fremgår ikke, om Ghia har været i kontakt med psykiatrien. I hvert fald får Wood Allens udødelige ord om onani god mening her:

Don't knock masturbation. It's sex with someone you love.

Se også: Onani gør dig bedre i sengen