Gags, håndjern og SM-lege kan genantænde gnisten i parforholdet

Gags, håndjern, masker og diverse reb og andet fastholdelsesudstyr ligner måske først og fremmest noget fra et torturkammer. Men flyttet ind i soveværelset siges det at kunne genantænde gnisten i jeres parforhold. Det bliver atter superhot, når den næste Fifty Shades-film snart har præmiere.

1 af 1

Annonce:

 

 

Siden Fifty Shades of Grey er kravet til udstyret i soveværelset blevet opgraderet i mange danske hjem. I hvert fald hvis man skal tro omsætningsstigningen inden for kategorierne bondage, fetish og SM hos de danske sexshops på nettet. Antallet af solgte begyndersæt udi dominans og de lidt blødere dele af SM-segmentet har i hvert fald været højt de seneste par år – og når den næste film i serien får præmiere i denne uge, vil det helt sikkert få en ny opblomstring.

Men hvorfor er det så lige, at kvinderne tænder vildt og inderligt på det? Og vil det kunne give jeres sam- og måske især sexliv en ny gnist? Det hører man jo så mange historier om rundt omkring?

 

Det får manden tilbage i dobbeltsengen

Skal vi tage det første med, hvad det er, der får kvinderne til at tænde så meget på alt det her Fifty Shades of Grey-udstyr? Ja, så handler det vel groft sagt om, at det genindfører manden – stenaldermanden – i soveværelset. For det er hende der skal bindes og dig, der skal ”torturere”!

I alt for mange år er al mandighed systematisk pillet ud af os, fordi vi som mænd er vokset op i et kvindestyret samfund lige fra den dag vi landede i vuggestuen og til vi forlod skolen. Det har sikkert civiliseret os, men også gjort os mere vattede og mindre mandige – og det har kvinderne stadig brug for, at vi er i sengen – mandige, altså. Ikke vattede og under tøflen.

Så ved at give os kontrollen og underkaste sig os, genskabes den mandighed, kvinderne har tændt på lige siden urtiden. Den store trækølle er bare erstattet af raffinerede bindelege, gags, håndjern og måske en lille pisk eller to.

 

Vil det tænde dig at se hende med en gagball i munden?

Det store spørgsmål er bare, om det vil tænde dig, at se hende ligge der spændt fast til sengen med en gag i munden? Ifølge statistikken er chancerne store og mange mænd oplever faktisk, at de får mere lyst og kan holde længere, når først der kommer den slags lege på dagsordenen. Alene det at der sker noget nyt i parforholdet, er nok til at gnisterne springer lidt lettere – og det gælder for jer begge to.

For et øjeblik er hverdagens hakkeorden vendt om og det er dig der har teten. Men vær helt klar over, at det stadig er hende, der har egentlige kontrol – hende der giver dig lov. Samtidig kan du roligt regne med repressalier i hverdagen, hvis du går over stregen eller ikke lever op til forventningerne.

En vigtig forudsætning for succes er, at I er enige om vilkårene for legen på forhånd, og at I har aftalt et stopord eller en bevægelse, som hun kan sige eller gøre, hvis hun ikke er tryg ved situationen. Det skal du respektere, hvis du skal gøre dig forhåbninger om at få lov igen.


Er det dyrt at komme i gang?

Du behøver ikke det helt store udstyrsstykke, for at komme i gang med at dyrke Fifty Shades of Grey-gymnastik derhjemme. Et par håndjern, et bindesæt, en blindfold og måske en gag som disse, kan fås for små penge på nettets mange webshops, der sælger sexlegetøj.

Det er også muligt at genbruge nogle af hverdagens remedier til formålet. Men pas på med at hive tørresnoren ned og binde hende op med. Den kan give nogle ret slemme mærker, som I kan have svært ved at forklare overfor ungerne, forældrene og kollegaerne.

 

Seneste 6-nyt

Hent flere