Gå sommeren i møde med bundløse strømpebukser

Hvad kun du og hun ved, kan ingen andre få ondt i rumpetten over. Inviter kæresten en tur i byen, hvor hendes trusser eller strømpebukser er bundløse. Det skal nok fyre ekstra op under sommer-daten

1 af 1
 

I tak med, at flere og flere sexlegetøjs produkter er udviklet og designet til at styre med smartphonen, så kommer sexlegetøjet også ud af huset og bliver benyttet af par i det såkaldt offentlige rum. Midt inde i byen, i parken, på stranden, i bilen – ja, hvor man nu engang bevæger sig omkring.

Men uden at andre end en selv ved, hvad man midt der på gågaden har gang i. Når han via en app på sin smartphone kontrollerer vibrationerne i hendes g-punkt-vibrator, mens hun efter bedste evne forsøger at købe et par vaffelis, uden at vise alt for meget ophidselse.

En fræk overbygning (eller måske rettere underbygning) til dette forårs- og sommer scenario i Danmark anno 2018, som jo er lige om lidt, kunne passende være at udstyre hende med et par super kinky bundløse strømpebukser.

De gør sommerdaten mere spændende og interessant. For igen er det kun dig og hende, der ved, at hun er helt bar inde under.

En viden og fræk tanke, der i situationen både tæller og tænder, når man hånd og i hånd sammen kigger på butiksvinduer og nyder solen siddende på den lokale udendørscafe. Hvor hun altså ikke bør sidde med alt for spredte ben – og dog! Her må man i fællesskab lade lysten og vovemodet dedikere, hvor langt man nu engang tør gå.

Bundløs i sengen
Hos landets førende pusher af alle former for sexlegetøj, erotisk tilbehør, sexet lingeri mv., Sinful.dk, fører man også et stort udvalg af frække strømper og strømpebukser til hende.

Den perfekte gave og overraskelse til konen derhjemme, som rigtig gerne vil forkæle sin mand med lidt ekstra at hygge sig med i sengen. Intet galt i at være splitternøgen, men det fremkalder bare en ekstra pirrende stemning, når der blot er en lille smule tilbage til fantasien.

Stripperen er helt klart også mest spændende, inden hun har blottet det hele.