Gå på sexeventyr ny dansk score-app

På danskudviklede My Mind is Yours kan du IKKE se, hvem du chatter med

1 af 1
 

Siden apps som Tinder og Grindr og Happn disruptede datingverdenen, har der været masser af forsøg på at lave lignende succeser. Også herhjemme har iværksættere prøvet markedet med app som Ruumble og TryMeet - uden dog at brage igennem.

Nu kommer der så endnu en, som måske kan finde sin egen niche. Tilgangen er i hvert fald anderledes:

Med My Mind Is Yours klarer man alle de følsomme spørgsmål helt anonymt, inden man giver sig til kende. Man stiller et simpelt spørgsmål, der kan besvares med ’ja’ eller ’nej’, og så er det modtagerens tur.

Ifølge en pressemeddelelse har appen i Danmark allerede 20.000 brugere. Og i snit er der ca. 3.000 brugere online. App’en ligger her i sin spæde begyndelse på top 30 over de meste downloadede sociale medier i App Store,

- Det er mindre overfladisk end Tinder eller Scor.dk, fordi man snakker sammen, inden man ser, hvordan hinanden ser ud, siger sexolog Joan Ørting, som selv er bruger af My Mind Is Yours, og som har brugt tid på at svare på spørgsmål fra den nye app’s brugere.

I de første måneder af app’ens levetid var der klart flest mænd, der hoppede på muligheden for en fræk chat og måske en endnu frækkere date, hvis kemien passede. Men i de seneste måneder, har der været mest vækst i de kvindelige brugere, oplyser app’ens skaber og indehaver Anders Mortensen. Og det er der måske en god grund til, mener Joan Ørting.

- Kvinder elsker spørgsmål. Jeg tror, at det for mange kvinder er trygt, at man kan forventningsafstemme, inden man mødes. Nå … Du er til lak og læder. Det er jeg ikke. 1000 tak for snakken – og farvel …

Grundlæggende var det en idé om at genskabe det gode gamle ’Træfpunkt’ eller 0059 fra firserne, der satte den 44-årige idémand og ejer Anders Mortensen i gang.

- Jeg er selv single og aktiv på datingmarkedet. Og jeg blev sgu så træt af Tinder og de andre datingsider, fordi det hele handler om, hvordan man ser ud, og hvor tjekket man er. Den der mulighed for bare at kunne stille spørgsmål, uden at skulle forstille sig … Den fandt jeg ikke noget sted. Og så var det, at idéen til My Mind Is Yours, dukkede op, siger han.

- Det har kostet en masse penge og en masse arbejde at få det op at køre, men nu ser det endelig ud til at lykkes, og det er bare fedt, siger Anders Mortensen, som har kæmpe ambitioner med app’en.

- Vi har oversat den til både tysk og engelsk, så den er aktiv i 13 lande nu.

My Mind Is Yours kan downloades gratis både i App Store og Google Play. Der kan dog tilkøbes muligheder for at chatte med flere personer af gangen, samt få større overblik over onlinelisten.