Gå ikke ned på udstyret: Tag en tur i sexgyngen her

Om du er mand eller kvinde, så kan en fræk tur i sexgyngen være en kraftigt vanedannende oplevelse

1 af 1
 

-- Denne artikel indeholder sponsorlinks --

Er du til at blive eksponeret og udstillet i forbindelse med sex, hvor din/dine sexpartnere bogstavelig talt kan betragte din afklædte krop fra alle tænkelige vinkler – og hvor de samtidig har mulighed for at tilfredsstille dig fra alle tænkelige vinkler, du måske aldrig har oplevet tidligere.

Ja, så er en sexgynge lige noget for dig og dine lyster.

Og så er det altså helt ligegyldigt, om du er mand eller kvinde.

”Oplev sex på helt nye måder og i helt nye og vægtløse stillinger. Her finder I et bredt udvalg af markedets mest populære sexgynger. Nogle af dem kan monteres i loftet, andre sættes blot op på en dør eller fastmonteres på et medfølgende sexgynge stativ. Find den eller de gynger, der passer bedst ind i jeres sexliv og fantasier,” skriver den førende danske sexshop på nettet, Sinful.dk, der fører et bredt udvalg af såkaldt sexmøbler.

De har en række varianter af sexgyngen, hvor denne elskovsgynge (kært og frækt sexmøbel har mange navne) indbyder til rigtig mange spændende og ikke mindst anderledes sexlege.

I det hele taget stiger interessen for disse mere og mere. For ikke kun giver et ”frækt møbel” mulighed for at dyrke anderledes og eksperimenterende former for sex. Produkterne gør det ofte også noget nemmere og/eller mere skånsomt for kroppen af hygge sammen med partneren.

Så når vi danskere med jævne mellemrum køber nyt hjem til sexlegetøjsskuffen, ryger der indimellem også et sexmøbel med i den virtuelle indkøbskurv – det nytter som bekendt jo ikke at gå ned på udstyr.