Gå efter den håndholdte blowjob-oplevelse

Ikke alle er til at give oralsex – og er man alene, er det fandens svært at klare oral-opgaven selv

 

1 af 1
 

Danske Sinful.dk har nu løsningen til alle blowjob sultne mænd.

Ikke alle mænd og kvinder er til at give oralsex. Heller ikke alle mænd og kvinder er til at modtage oralsex – og det bliver man som partner altså bare nødt til at acceptere og leve med.

Men fordi hun eventuelt ikke er til at give dig oralsex, så er det nødvendigvis ikke lig med, at du fuldstændig skal undvære det – eller eventuelt i smug købe dig til ydelsen. Hvilket ikke så få mænd, fortæller pigerne rundt om på bordellerne, rent faktisk gør.

I dag er nemlig muligt at få et fræk blowjob både morgen, middag og aften – ja, når som helst, du som mand nu lyster at blive serviceret oralt. Og det foregår via onaniproduktet Autoblow, her fundet hos danske Sinful.dk, Skandinaviens førende webshop med salg af sexlegetøj.

Autoblow er en håndholdt blowjob maskine, der fremkalder en super realistisk oplevelse af at modtage oralsex – og en af de vildt fede ting ved onani produktet er, at man i selskab med maskinen kan være 100 procent sig selv.

 

Kæmp for din ret til at onanere
Den første form for sex og forløsning, de fleste stifter bekendtskab med, har vi med os selv. Og findes der en person, der for alvor ved, hvordan og hvorledes man kommer frem til den bedste og mest optimale forløsning, så er det også en selv.

Samtidig er man også klart mest fri til for alvor at slå sig løs, når man er alene – og efterfølgende kun har sig selv at stå til regnskab for. Hvorfor du naturligvis aldrig bør stoppe med at onanere.

At benytte hånden, er stadig det mest brugte – forståeligt nok. For her er følingen med onanien som regel både bedst og mest intens.

Langsomt bliver det dog mere og mere udbredt, at både kvinder og mænd krydrer deres onani med forskellige typer af sexlegetøj. Men hvor der tidligere var klart flest produkter i genren til kvinder, så findes der i dag også et hav af spændende og meget forskellige onani produkter til mænd.

Produkter for enhver tænkelig seksuel lyst og smag, der både kan benyttes solo og sammen med en partner. For selv om man kan bedst selv, så kan det også være svært at sige nej til en partner, der indimellem er villig til at give en kærlig hånd med i projekt forløsning.