Frækt par: Vi går hele vejen til flirtefester

Sex fra arkivet: Modent ægtepar arrangerer frække flirtefester, der gerne må udvikle sig til mere

1 af 1

Annonce:

 

-- Hver uge publicerer vi frække artikler fra vore store  arkivet --

46-årige Charlotte og 49-årige Christian står bag konceptet ”Fest og Flirt” og har været et par siden gymnasiet. Men det var først i en voksen alder, at de begyndte at involvere andre mennesker i deres sexliv.

Det er der kommet en masse spændende og frække oplevelser ud af, både for dem selv og særligt for dem, der bliver inviteret med til de fester, hvor man må gå hele vejen.

Julefrokost
Hun: - Det startede med, at jeg var til julefrokost på jobbet og der kører jo de vildeste spil, men kun til en hvis grænse. Og jeg tænkte, at det kunne være rigtigt spændende, hvis man fik lov til at gå hele vejen.

Så vi besluttede os for at arrangere noget frækt. En almindelig fest med middag og dans, hvor man kunne tage flirten med bordherren hele vejen, endda helt ind i soveværelset. Det kunne starte med lidt lir under bordet og diverse lege, så kvinderne kunne blive tændt.

Da vi startede festerne op, havde vi prøvet en del frække ting og kendte en del folk i miljøet, så vi gik sammen med et andet par og arrangerede vores første ”Fest og Flirt” .

Vi lejede annekset til Valdemar slot og inviterede nogle par, som hver selv skulle sørge for to ekstra singlefyre. De fleste kendte vi slet ikke, men det gik helt fantastisk!

Uden offentlig sex
Han: - Vi har faktisk jubilæumsfest her til september, men første gang var vi lidt uforberedte, og der var nogle ting, vi ikke lige havde tænkt på. Men vi fik styr på det, og det var en fed fest og superfrækt. Vi er tre par, der står for festerne nu, og det er lagt ind i konceptet, at flirteriet godt må være lidt diskret og hemmeligt, og det er helt uden offentlig sex – det skal ikke være for eksponeret.

Så når kvinderne bliver lokket op i soveværelserne, er døren lukket, og så må man ikke gå ind. Hvis den står på klem, må man kigge på, og hvis den er åben, må man gå ind og være med. For nogle kvinder kan godt lide mange mænd og andre vil bare have en enkelt. Så vi blander, så der både er gangbangfyre og dem, der helst vil være sammen med en enkelt kvinde.

 

Almindelig hygge
Hun: - Udover det indbyggede sex-tema er det jo også regulær fest med Irish Coffee og hygge, og vi hører tit hører bagefter, at folk er imponeret over, hvor god og hyggelig en fest det også er.

Folk tror tit, at vi er fuldstændigt vilde og sexfikserede, men vi er jo helt almindelige mennesker. Vi starter måske om eftermiddagen med nogle selskabslege, hvor folk lærer hinanden at kende. Det starter typisk lidt blødt, og så bliver det værre og frækkere. Vi har også speeddating, så kvinderne kan få en fornemmelse af mændene og omvendt. Og vi ved f.eks. ikke, hvordan vi skal placeres ved bordet, så alle mændene bliver blindfoldet, og alle kvinderne har to strømpebånd på. Så skal mændene kravle rundt og føle sig frem til et strømpebånd, så de på den måde finder deres borddame. Der bliver jeg allerede lidt tændt.

Piger i centrum
Han: - Det handler naturligvis om, at kvinderne skal være i centrum. Og mændene har den opgave, at kvinderne skal have det godt hele vejen op i soveværelset.

Der er selvfølgelig også masser af singlekvinder, der gerne vil med, men det er ikke det, vi laver. Det er et pararrangement, hvor konerne vil udsættes for pikant forførelse og behandles som dronninger, og mændene har gentleman opgaven.

Den seksuelle drive har hele tiden været et fællestræk for parret, og de havde da også mange andre eventyr, før de nåede til Flirtefesterne, og deres forhold langsomt blev til det, det er i dag.

Se også: 35-årige Jessica: Jeg knalder postbudet

Uden jalousi
Han: - Det udviklede sig hen ad vejen til et åbent forhold, uden at det var noget, vi havde defineret. Der har aldrig været jalousi mellem os, jeg har kun følt spændingen. Jeg har heller aldrig været meget sammen med kvinder, selvom jeg godt må, men da der er flest mænd, er det den vej, vi er gået.

Et af de første set-ups, jeg lavede, var med fire mænd. Hun skulle være sekretær til et direktionsmøde, der udviklede sig. Jeg havde mødtes med fyrene og tjekket dem, og en af dem havde adgang til et mødelokale. Da vi dukkede op, var der en række stearinlys hele vejen igennem ankomstgangen og ind i det gigantiske mødelokale, hvor der stod en madras diskret gemt i hjørnet. Det var dengang, fyrene virkelig gad engagere sig.

Spændt
Hun: - Jeg var rigtigt spændt og kunne ikke sove flere dage forinden, og det var en superfræk oplevelse. Det var faktisk lidt mere seriøst dengang. Der var ikke mange folk på, men dem, der var, ville virkeligt det her. Og der skal stil og energi til, for at det fungerer ordentligt.

Vi fik en masse kontakter i begyndelsen, særligt i det sorte miljø. For vi synes også, det var lidt svært at lege s/m med hinanden efter alle de år sammen. Når der er andre mennesker til stede, kan man bedre engagere sig. Og nej jalousi har aldrig været inde over. Vi er jo rigtigt kærester, så når vi har delt noget, snakker og griner vi sammen. Som da vi var 18 år.

Scor
Og pludselig skete der noget, der gjorde de seksuelle lege meget lettere at udleve. Nemlig oprettelsen af scor.dk.

Han: - Man kan sige, at vi har haft to parallelle forløb. Det ene handlede om sex og rollespil via scor, og den anden del med Det Sorte Selskab, hvor vi legede med s/m og bl.a. har optrådt med bondageshow til fetichfester. Det er mest mig, der har styret s/m-delen, men med hensyn til nettet, så var det mig, der startede det op, og Charlotte overtog og havde nogle meget aktive år.

Men jeg har screenet mange af fyrene først, og vi har nok aldrig haft deciderede dårlige oplevelser, men der er da folk, der er blevet sure, når man skriver sammen, eller som pludselig springer fra en aftale. Der kom også engang en fyr ud, der slet ikke passede til sin beskrivelse, så han måtte hjem igen. Han blev da ked af det, men så skal man jo ikke lyve.

Hun: - Jeg har haft mange fantastisk sjove og anderledes oplevelser. Men jeg tror ikke, jeg havde gjort de her ting, hvis jeg havde været single. Jeg har brug for min mand til at sige til mig, at det er okay, for jeg er jo egentligt opdraget til at være en pæn pige.

Forberedelserne
Og selvom Christian ikke selv springer på andre piger, så har parret heldigvis en god fordeling i glæden mellem at arrangere seancerne og udleve dem.

Hun: - I starten var vi helt euforiske, og al min fritid gik med det her. Jeg var til afhøring på en politistation i København, hvor det udviklede sig. Hos en læge på hospitalet, hvor det udviklede sig, og alle de her setups elsker Christian at lave til mig. Og jeg elsker oplevelserne!

Vi kunne dårligt nok tage på sommerferie, og hvis man kom hjem midt om natten, skulle man lige logge på. Det var også lidt for meget, men der er sket en del siden dengang. Vi tager f.eks. næsten aldrig i klub længere, for der skal mere til i dag end bare at smide tøjet.

Han: - Jeg elsker at lave setuppet, og det er jo en drivkraft i sig selv. Vi har altid selv sex, måske både under og efter legene, og det stimulerer os. Og det er frækt at se på og at vide, at min kone synes det er frækt. Jeg tænder utroligt meget på hendes liderlighed. Og det er jo altid mig til sidst.

Hun: - Det er jo altid os to, der sover sammen om natten, og jeg tror, de her lege holder os unge. Det er utroligt livsbekræftende. Vi kommer aldrig til at gå rundt som søvngængere i ensfarvede joggingsæt.

Gavner forholdet
Selvom nogle måske oplever det som overfladisk eller farligt at involvere andre i sit sexliv, så er Christian og Charlotte ikke i tvivl om, at det gavner deres forhold.

Han: - Vi har et intimt fællesskab, som er dybere, og nogle ingredienser, som vi kan spille på, som andre ikke har. Det er ikke nødvendigvis bedre end andre, men det giver os noget at snakke om og grine ad og hygge os med. Så jeg tror, at det giver os en anden intimitet. Men vi kunne nok godt holde pause i en periode, og det har vi da også gjort. Og vi bruger det meget forskelligt. Hvis jeg er stresset, så bruger jeg noget frækt til at stresse af.

Hun: - Hvis jeg er stresset, så har jeg slet ikke energi til at lege. Jeg skal have overskud og gå og tænke over det. Vi har da haft halve år, hvor vi ikke har lavet noget, hvis det er travlt med job eller børnene. I en aktiv periode laver vi måske noget et par gange om måneden.

40 mennesker
Han: - En vigtig pointe er nok, at man møder mange utroligt spændende mennesker indenfor den her verden. Vi har også et Shamrock Inn arrangement, hvor vi mødes ca. 40 mennesker engang om måneden på det irske værtshus i centrum.

Vi startede det for fire år siden med et andet par, og vi har en loge, hvor man kan melde sig til, eller man kan bare dukke op. Der kommer par, og singlefyre og singlepiger. Der sker jo ikke noget frækt derinde, men vi mødes og hygger med ligesindede mennesker. Og man kan slippe for kemimøder, fordi man kan hilse og snakke og finde ud af, om man har lyst til at mødes til noget senere eller en anden dag.

Hun: - Der oplever vi igen den reaktion, at folk er overraskede over, at vi jo er helt almindelige mennesker, og at det rent faktisk er hyggeligt. Og når man hilser rækken hen, ved man jo aldrig, hvornår gruppen af scorfolk stopper, og de ’almindelige’ mennesker starter, hehe. Der er nogen, der er blevet overraskede, når vores frække verden har mødt Hr. og Fru Danmark der – men det er altid blevet mødt med stor nysgerrighed.

LÆS MERE OM FLIRTEFESTERNE HER

Se også: Jeg vil tages af ti betjente  

Seneste 6-nyt

Hent flere