Fræk udfordring: 30 stillinger på en måned

Hvilke tør du ikke prøve

1 af 1
 

Hånden på hjertet og skridtet: Hvor mange stillinger kommer I vanligvis igennem på en måned?

Missionæren, bagfra, hun på toppen, oral begge veje, plus det løse. Så næppe mere end fem, max 10.

Det er der godt og dejligt, som det er. Der er grund til, at man har valgt de stillinger: De er de mest effektive og behagelige.

Men nu og da kan det være sjovt og sundt at ryste posen lidt. Det mener folkene hos den britisk sexhopkæde Ann Summers, som har lavet 30 stillinger på en måned challenge.

De kommer med forslag til stillinger, hvoraf nogle er klassikere, andre blot små variationer af allerede velkendte, mens en del er ganske halsbrækkende Kama Sutra-øvelser.

Derfor kommer hvert forslag også med skala for sværhedsgrad mellem 1 og 5. Et er fx missionæren, mens fem kunne være Smørkærneren, som du kan se herunder:

Heller ikke den rygbrækkende Carry On Climax er for svage sjæle, de tunge damer og de tynde ben:

 

The Bow Down kræver vist det udvidede cirkus-kørekort for den, der skal stå på hænder. Her tør man slet ikke tænke på, hvad der kan se, hvis man får orgasme…

 

Så er man straks på hjemmebane i en liggende 69'er, hvor ingen af involverede risikerer at blive kvalt eller på anden vis komme til skade.

 

Her på redaktionen foreslår vi, at man ikke fordeler stillingerne over 30 dage med en om dagen, men derimod samler sammen til fem pr. omgang. Ellers skal man jo også dyrke sex 30 dage i træk, og det er en endnu større udfordring.