Fra sexdukker til sexrobotter

Der er sket meget siden dengang sexdukker var oppustelige plastikballoner og til i dag, hvor vi står på tærsklen til at se de første kommercielle sexrobotter i handlen. De mest fremmelige laboratorieforsøg kan både føre en samtale, har ansigtsmimik og kan både fortælle vittigheder og citere Shakespeare.

1 af 1

Annonce:

 


Du har sikkert været med til at give en billig, oppustelig sexdukke til en enlig ungersvends 18 års fødselsdag eller har fået en selv. Men lige så klicheagtigt som sådan en sexdukke er, lige så fantastisk er det teknologiske kapløb om at komme først med den første sexdukke-robot, der foregår netop nu.


Sexrobotterne kommer marcherende

I både østens og vestens mest fremmelige teknologi-smeltedigler arbejders der nemlig på højtryk med at udvikle avancerede og højteknologiske sexdukker, der vel nærmere er sexrobotter end dukker. Således kunne du i sidste måned læse i The Guardian læse om sexdukken Harmony, der udover at være fræk på lagnerne både kan føre en simpel samtale med dig, fortælle vittigheder og citere Shakespeares samlede værker – eller i hvert fald de mest kendte citater fra disse.

Hun har også en del paratviden om musik, film og bøger og så er hun altid klar og villig, når du har tid og lyst. Og hun nøjes ikke blot med at kunne sige noget frækt. Mimikken og blinket i øjet er med. For Harmony er en rigtig flirter.

Avanceret i sengen – men kan ikke gå selv

Eneste lille problem er, at hun ikke kan gå selv. Du er nødt til at bære hende. Det minder næsten om den danske film Viceværten, hvor Lars Mikkelsen spiller viseværten, der møder en nymfoman af en engel i en tom lejlighed. Hun kunne heller ikke gå i starten. Men lige som englen i filmen lærte det til sidst, så arbejder man også på at lære Harmony at gøre det – i en version 3 eller 4. For Harmony er allerede i version 2.0, selv om hun ikke har forladt udviklingslaboratoriet endnu.

Hun forventes at blive sat til salg sidst på året i år med en prislap i omegnen af 15.000 USD – altså tæt på 105.000 kroner. Det kan lyde dyrt, men du behøver ikke bekymre dig om at give hende dyre gaver, invitere hende på dyre restauranter eller ferier, for at få noget på den dumme. Så se det som en upfront-betaling af, hvad en rigtig levende kæreste vil koste dig over jeres forholds levetid – for nu at bruge kold og kynisk robotlogik.

Hvor langt er sexdukkerne i dag

Men selv om Harmony stadig er fremtidsmusik, så kan du allerede få masser af realistisk hud og højteknologi i moderne sexdukker. Bare tjek produktkategorien med sexdukker ud i enhver butik på nettet, som sælger sexlegetøj.

 

Seneste 6-nyt

Hent flere