Forsød juletiden og sexlivet med erotisk lingeri til hende

Er der noget, der for alvor kan få de små og glimtende julelys frem i øjnene på hende (og dig), så er det uden tvivl sexet undertøj

1 af 1
 

Kvinder elsker at blive overrasket på den søde og positive facon – og jul og nytår er den perfekte tid på året til at overraske hende med erotisk lingeri. Og ja, det koster kroner, men betaler sig ind via dobbeltsengen.

Så er vi der dæleme igen. Jul og nytår venter lige om hjørnet, og atter handler det om at glæde og overraske hende derhjemme med en eller flere julegaver, der (forhåbentlig) bringer lykke.

Og er der noget, der for alvor kan få de små og glimtende julelys frem i øjnene på hende, så er det uden tvivl den mere personlige og vovede gave – som fx et lækkert sæt erotisk lingeri

Ja, ja, tænker du sikkert, men min kone minder altså ikke de her super smukke og åleslanke piger, der optræder i reklamerne for lingeri. Og nej, det gør hun måske ikke. Hende derhjemme har både en større barm og bagdel, og så er hun også i omegnen af måske 20 år ældre.

Men erotisk og kinky lingeri er altså ikke kun forbeholdt unge og super slanke kvinder.

Den bundløse blonde bodystocking og trussen med tilhørende hofteholder fås nemlig også til piger/kvinder i plus-size størrelser.

Og skulle du alligevel ramme ved siden af med det frække babydoll sæt til hende, så hav altid i baghovedet, at tanken tæller ekstremt meget. Ikke mindst for hende.

For det er sgu noget andet og meget mere personligt at blive begavet med krydderi til sexlivet – fremfor fx en ny stavblender.

Erotisk lingeri og sexlegetøjsgaver hitter
Hos danske Sinful.dk, Skandinaviens førende webshop med salg af sexlegetøj og erotisk lingeri mv., bliver kun flere og flere julegaver og adventsgaver i månederne op til jul købt.

Dette understreger, at vi danskere nu for alvor har fået øjnene op for, hvad en erotisk/fræk gave kan gøre for parforholdet.

Og dårligt når vi at komme ind i det nye år, før endnu en stor dag i sexlegetøjsbranchen oprinder – nemlig Valentines Dag. Hvor også filmen, den nu tredje i rækken, Fifty Shades Freed har verdenspremiere i biograferne. Der igen-igen får os danskere til at hamstre nye Fifty Shades produkter til sexlegetøjs-kassen. 

Så skynd dig at sætte et stort rødt kryds ud for onsdag den 14. februar.