Forklædt til sexfest – er du også hygge-fetichist?

Lidt fetichist er man vel altid...

1 af 1

Annonce:

 

Selv for en hårdkogt swinger-entusiast kan det være lettere overvældende at møde op til en af de store fetich-fester, når læder- og latexfolket for alvor går i kødet og skødet på hinanden.

Har du mod på at klæde dig ud, så kan du også sexfeste med. Rigtig mange ”fake-fetishister” tager til latexfest for at få deres bid af sexkagen.

Det er lidt af et lotteri at møde op i den lokale sex- eller swingerklub. Er man heldig, så er voksenlegepladsen stuvende fuld af liderlige mennesker – og der sker noget frækt i hvert eneste rum.

Andre gange kan man møde op i selvsamme sexklub, hvor der bare ikke er et øje.

Eller også er dagens gæster af uransagelige årsager mere optaget af at bælle kaffe og tale om vejret end at bevæge sig ind på fællesmadrassen og fyre den for hardcore af.

Klædt ud til sexfest
Har du en fetich, så er du bogstaveligt talt besat af en eller flere bestemte ting/objekter. Det kan være alt mellem himmel og jord. En lang række såkaldt ægte fetichister har dette særlige forhold til læder, latex, gummi, fjer mv. Ikke at forveksle med en del kvinders såkaldte skofetich, der mere handler om en decideret samlertrang – på ofte ægtemandens bekostning.

Nå, men tilbage til festerne – til de super frække og ofte vildt udsvævende af slagsen, og her er det fetichfolket, der er i førertrøjen. Og når man som ikke-fetichist først for øjnene op for dette, så er vejen til selv at investere i en tætsiddende gummidragt ofte ikke ret lang. For møder du til fetichfesten op i sneakers, cowboybukser og t-shirt, så kommer bare du ikke ind.

Vil du med til fetishfest, så finder du adgangsbilletten her

Maskefest borger for mere vild sex
Når der i sex- og swingerklubben afholdes maskeparty, så er der mere gang i gaden end på de aftener, hvor gæsterne ikke er ”klædt ud”. For selv med en lille halvmaske på, føler man sig tanden mere anonym og frit til at give ekstra los.

Det samme gælder i høj grad til fetichfesten, hvor mange af gæsterne er så formummede bag lak, læder og klaustrofobiske gasmasker, at man skal have intens øjenkontakt med vedkommende, hvis man skal have den mindste chance for at genkende ham eller hende.  Der fungerer som superbenzin på sexbålet for såvel den ægte fetichist som fake-fetichisten.

I den sidste ende, når alt kommer til alt, så handler det i bund og grund vel om at have en god og uforglemmelig (sex)fest sammen. Ikke så meget om, hvem der er mere eller mindre ægte fetichist end andre – eller hvad???     

 

Seneste 6-nyt

Hent flere