Forkælelse til manden: 3 skønne julegaver

Hvad giver man i julegave til manden i sit liv? Det kan nogle gange være noget af en udfordring, da mænd ikke altid har lige så lange ønskelister, som kvinder har. Og ofte er man tilbøjelig til at ty til de sædvanlige boxershorts og strømper - for det kan han jo altid bruge.

1 af 1

Annonce:

 

 

De fleste af os tænker praktisk, når vi shopper julegaver til vores kære. Vi lægger vægt på, at det er noget der kan bruges i hverdagen, og at det er noget vi ved vedkommende kommer til at bruge. Men er man kørt lidt fast i rutinen, og kniber det med at få fantasien til at være kreativ, så fortvivl ikke – her er nogle bud på, hvad der kunne ligge under træet til den kære mand.

Bitten fra Sexshop.dk har fundet 3 skønne gaver frem, som vil varme ethvert mandehjerte.

Overrask din mand med en fræk julegave

 

Bløde pakker til den"hårde" mand
De bløde pakker er ofte en undervurderet ting. Faktisk så kan disse bløde gaver indeholde andet end kedelige strømper og boxershort i assorterede farver og mønstre. Muligvis er det ikke noget mændende råber højt op om, men mange kan faktisk godt lide at få gaver, som gør dem lækre og frække at se på. Det er ikke kun forbeholdt kvinderne.

Så for at vise din mand, at du finder ham attraktiv og sexet, så forær ham noget frækt tøj. Noget, som han kun tager på for dig, når i skal have lidt lækker tosomhed. Et godt bud på frække bløde pakker finder du her - især brandet Noir Handmade tilbyder noget super frækt tøj til mænd.

Hårde pakker til den "bløde" mand
Enhver kvinde, som forærer sin mand et frækt stykke sexlegetøj i julegave, kun for at glæde ham og for at give ham mulighed for ekstra dejlig stimulation, kan være sikker på, at hans hjerte bliver blødt som smør. 

Der er måske ikke mange kvinder som tænker "nu smutter jeg da lige ud og køber noget sexlegetøj til min mand", for han har vel nok i hende? Men lige så vel, som kvinden har sin vibrator til private hyggestunder, så har manden da også ret til lidt fræk leg på egen hånd.

Det kunne han få med den nye penisvibrator fra brandet Hot Octopuss. Det er både en penisvibrator og en masturbator - så her er virkelig rig mulighed for at opnå intens stimulation.

Den glade giver
Er der blot tale om en lille ekstra gave (som supplement til andre gaver) kunne hun med fordel forære ham en gave, som hun evt. kan hjælpe ham med at bruge. Mænd siger jo sjældent nej tak til et lækkert handjob, så hvorfor ikke pimpe det lidt og gør det lidt anderledes end normalt? Med dette onanisleeve fra Fleshlight er der lagt i ovnen til en hjælpende hånd han sent vil glemme. Naturligvis kan han også benytte det alene, hvis han skulle få brug for det.

 

Seneste 6-nyt

Hent flere