Forkæl hende med et lækkert Valentins-knald

Læg rigtig gerne fra land med en pirrende intimmassage af hendes forventningsfulde krop

1 af 1
 

-- Denne artikel indeholder sponsorlinks --

Der er intet galt med kærlige traditioner, men indimellem giver det pote at tænke lidt ud af boksen – som ved fx at forberede et luksuriøst knald til kæresten på selveste Valentinsdag.

Torsdag den 14. februar er det atter Valentinesdag, store hjerte- og kærlighedsdag, som alle os i forhold under ingen omstændigheder må glemme eller negligere – og da slet ikke, hvis man er mand.

For selv om konen/kæresten/elskerinden måske lader som ingenting, så betyder denne her ellers amerikansk opfundne mærkedag altså ikke så lidt for kun flere og flere danskere.

Giv hende en fræk og uforglemmelig Valentines oplevelse, hvor hun skal være den modtagende part og simpelthen forkæles i både hoved og struttende bagdel.

Kan du på helt egen hånd ikke lige komme på den fuldstændig geniale sexopskrift, der vil få hende til at komme igen og igen, så er en super populær dansk pornofilm side som Debutpiger.dk et yderst velvagt sted at tanke ny og spændende inspiration til egne sexlege.

Husk for guds skyld bare ikke at sige det videre til hende derhjemme, for så risikerer hendes lyst og entusiasme i forhold til at nyde dine seksuelle krumspring nok bare at dale en anelse.

Lækker Intimmassage som forspil
Næsten lige gyldigt hvad du og kæresten er til, så er massage noget af det bedste og mest sexsikre forspil, du kan udsætte hende for. Særligt hvis du undervejs i seancen helt evner at holde fingrene fra hendes kønsdele – i hvert fald til at begynde med.

Det er fint nok, at du kommer helt tæt på brysterne, trekanten og hendes indbydende bagdel.

Ja, faktisk er det et must. Men forsøg samtidig på bedste vis at styre dine lyster. For jo mere du pirrer, tirrer og kun kommer tæt på, uden rent fysisk at berøre hendes mis, jo mere ophidset og liderlig bliver hun med garanti også.

Og når du via din massage først har fået hende helt derud, hvor hun nærmest tigger og beder dig om at gå direkte til sagen, så står du altså på tærsklen til et Valentins-knald, hverken hun eller du selv vil glemme lige med det samme.

Hvis du så over i købet har en buket røde roser og en hjerteformet æske med fyldte chokolader til hende i baghånden, når det frække er overstået, så vil du med garanti være i kridthuset lang tid ud i fremtiden.