Forkæl hende med en Magic Wand

Der er noget mandigt og rustikt ved en Magic Wand – det er næsten som et godt stykke værktøj. Og er der noget vi mænd elsker, så er det netop godt værktøj. Så hvorfor ikke få tilfredsstillet din egen lyst til ordentlige redskaber og konens sexlyst på én og samme gang.

1 af 1

Annonce:

 

 

Alle kender historien om Hitachis massageapparat til ømme muskler, der meget mod deres vilje blev til et elsket massageapparat (læs: vibrator) for kvinder. Massageapparatet med det fortryllende navn Magic Wand har også spillet vigtige roller i forskellige pladderserier, som f.eks. Sex and the City. Se eller gense den sjove sekvens her og læs mere om Magic Wand efter videoen.


Se Samanthas (fra Sex and the City) råd til, hvilken vibrator du skal vælge til konen.

Et eldorado af snurrende maskiner
I dag kan du få Magic Wands i et utal af forskellige udformninger og fabrikater. Det er næsten som at gå ned i byggemarkedet og vælge en ny skrue- eller boremaskine.

Der er både dem, der ligner de "originale", alle dem der ligner alt muligt andet, og så dem der kan købes forskelligt tilbehør til. Reservedele og ekstratilbehør – we like!

 

Den klassiske Magic Wand
Den klassiske Magic Wand ligner en mikrofon. Med et rundt hoved i den ene ende og en ledning i den anden. Ja, en ledning. Det er vanvittigt gammeldags, men det gør, at den kan vibrere meget kraftigere end en trådløs. Nå ja, og så har det jo også den fordel, at den ikke løber tør for strøm. Til gengæld skal der altså være en stikkontakt inden for en radius af to-tre meter.


Du kan også få en opladelig, som ligner den originale af udseende, men som ikke har helt så kraftige vibrationer. Men det er jo heller ikke sikkert, at fruen har brug for en brolæggerjomfru for at få safterne til at koge over.

En opladelig Magic Wand har mange indlysende fordele. Eneste ulempe er, at den skal oplades. Så sørg for at få det gjort, inden den skal i brug.

 

Hellere en lille og vågen end en stor og doven
Flere producenter af den populære tryllestav fremstiller dem også i en miniudgave. Det gør dem ikke mindre effektive. Her gælder dog det samme, at hvis du vælger en med ledning, får du kraftigere vibrationer.

Fordelen ved den lille udgave er naturligvis, at den ikke tager så meget plads op. Den er også meget nemmere at smule med i kufferten, når I skal på ferie. Endelig er den også meget lettere at komme til med – hvis du forstår.

 

Dem med udskiftelige dele og ekstratilbehør
Det er altid rart med flere valgmuligheder. Du bruger jo heller ikke det samme bor i boremaskinen hver gang. Det kommer helt an på hullets størrelse og materialet, der skal bores i.

Den originale Magic Wand er til udvortes brug, skuldre, ryg osv. (læs: klitten). Der findes imidlertid ekstratilbehør til en del af de Magic Wands, der er på markedet i dag. Så kan du pimpe den og gøre den egnet til andre opgaver. Lidt ligesom hvis du køber en vinkelforsats til din skruemaskine, så den kan skrue om hjørner.

Der findes tilbehør til nogle Magic Wands, der tilføjer kaninører eller pik til dem, så de kan bore om hjørner oppe i fruen. Der findes endda nogle, som kan prikke på hendes klit, ramme hendes g-punkt og kilde hende i rumpetten – på samme tid! Slå den Bosch!

 

Seneste 6-nyt

Hent flere