Forkæl hende med en ekstra stor (gummi)mand i sengen

Oplev kæmpedildoen som din super potente og stangstive hjælper i sengen, når du vil glæde hende med en, for forholdet, helt ufarlig trekant

1 af 1

Annonce:

 

Ikke så få parforhold har oplevet svære problemer eller er helt gået fløjten i kølvandet på at have haft en ekstra mand eller kvinde med i sengen. Blot det at bringe muligheden på bane kan risikere at føre til problemer på hjemmefronten, som kan få selv det mest stabile og harmoniske forhold til at vakle.

Dermed ikke sagt, at sexlegetøj i sengen er løsningen for alle parforhold. Som bekendt er vi alle jo forskellige. Men frem for i første hug at gå hele vejen ved at finde en tilfældig fyr til den weekendens kommende trekant, så læg i stedet lidt mere forsigtigt fra land med en dildo.

Og hvorfor ikke kaste kærligheden på en af de helt store dildoer – en af de ekstra lange og tykke af slagsen?

Du, som mand, bør naturligvis ikke opleve det som en konkurrent. Uanset størrelsen af sexlegetøjet. 

Med en velvoksen (gummi) mand i sengen handler det nemlig udelukkende om sex, nul rivalisering og jalousi – og det er fortsat 100 procent dig, der er manden med stort M i sengen.     

Trekantsex er i top på mandens hitliste
Vidste du, at trekantsex i alle undersøgelser omhandlende mænds sexfantasier altid er placeret i top tre? Brugen af sexlegetøj er ligeledes placeret rigtig højt på listen over mænds mest saftige fantasier. Så hvorfor ikke benytte lejligheden til at kombinere de to populære mandefantasier?

Til glæde og fornøjelse for ikke kun dig selv, men i høj grad også for hende. Som jo trods alt vil være det absolutte midtpunkt, når det først går løs. 

Bring gigant dildoen med de mange ekstra centimeter med ind i legen, der kun gør hende ekstra vild på lagnerne.

Du kan, til en god begyndelse, så penetrere hende oralt, mens hun benytter dildoen vaginalt eller analt på sig selv.

En sandwich (hvor hun penetreres vaginalt og analt på samme tid) kan nu pludselig også lade sig gøre. Endda noget nemmere og mindre uproblematisk end når to mænd skal forsøge at udføre samme sextrick sammen.

Sidst men ikke mindst, så er dildoen, størrelse, form eller farve helt underordnet, noget mindre uproblematisk at sige farvel til igen. Den ryger bare tilbage i skuffen efter endt (mis)brug, og ringer eller sms-er med garanti heller ikke til din kæreste dagen efter.

 

Seneste 6-nyt

Hent flere