Foråret er på vej - og bi’erne sex-summer

Bieksuelle mænd og kvinder hygger sig på søndag i swingerklubben CS2

1 af 1
 

-- Denne artikel indeholder sponsorlinks --

Danske mænd udlever i højere grad end måske nogensinde deres biseksuelle lyster – og et centrum i København for disse udskejelser er swingerklubben CS2 på Vesterbro, hvor bi’erne atter indtager kælder-klubben søndag den 24. februar – skal du summe med?

Det siges – og bakkes desuden op af videnskaben, at der er en smule biseksualitet i alle.

Med jævne mellemrum mødes en stor flok biseksuelle både mænd og kvinder i swingerklubben CS2 i København, der tidligere husede sexklubben xxdark – og her kommer man ikke ind og deltager i løjerne, eller ”blot” kigger på, hvis ikke man selv er biseksuel.

Du skal åbent erklære, at du er til bi-leg
I forbindelse med arrangementet søndag skriver Swingeren.dk blandt andet: ”Vi holder CS2 reserveret for alle bi’erne, er du ikke til begge køn, skal du finde en anden dag/tidspunkt, for vi ønsker kun gæster der åbent erklærer, at de er til bi-leg.' 

Kort og kontant, men super nødvendigt i forhold til at de fremmødte gæster alle er i samme båd – og har mulighed for at udleve deres sekselle lege og fantasier sammen med 100 procent ligesindede. 

Allan Zeuten, der står bag swingerklubberneCitySwingers på Amager og CitySwingers2 på Vesterbro i København, fortæller følgende om klubbens bi-events:

- I CitySwingers skete det næsten over en nat. Selvfølgelig har der altid været bi-sex i klubberne – og i den ene endda temmelig meget, men også altid lidt i det skjulte. Men så arrangerede et par piger, som elsker at være midt i en bunke med bi-mænd, en event, hvor kun bi’er (både mænd og kvinder) havde adgang. 

- Og det var altså det der lille puf, der skulle til. Pludselig dukkede fyre og par op, som aldrig havde vist den side af sig selv, og sjovt nok blev det et tilløbsstykke for kvinder. Rigtig mange piger elsker nemlig at se to eller flere mænd være sammen på flere forskellige måder, mens de enten kigger på eller selv bliver ordnet imens, forklarer Allan Zeuten.

Han fortæller, at langt fra alle bi-mænd er til at dyrke analsex. De nyder og hygger sig ”blot” med på andre måder at sexlege med andre mænds vedhæng på.

Er du til unge danske og super seksuelt frisindede piger, der rigtig gerne dyrker bisex med hinanden – også kendt som pigesex - så er Teen kategorien på danskporn.dk det mest oplagte sted at få sine lyster i netop den boldgade styret.