Finurligt sexlegetøj booster de frække fantasier

Gå på jagt i sexlegetøjets finurlige og forunderlige verden

1 af 1
 

Hos danske Sinful.dk, der har 10 år på bagen med salg af alle tænkelige typer af sexlegetøj, finder du også Fetish Fantasy serien, som amerikanske Pipedream står bag.

En ret omfattende serie af meget forskellige og ikke mindst inspirerende stykker sexlegetøj, der alle befinder sig i s/m-, bondage- og eksperimentalsex-genren – og som kan benyttes enkeltvis eller kombineres på kryds og tværs i nærmest det uendelige.     

En sand lækkerbisken for ham eller hende, der bevæger sig hjemmevant i det såkaldt sorte sexunivers, mens de fleste andre holder sig pænt på afstand – og det er altså lidt ærgerligt.

For det er nemlig i denne her del af sexlegetøjsuniverset, hvor ens lyster og fantasier for alvor sættes på prøve. Hvor der for alvor åbnes døre til helt nye former for lege. Enten med sig selv og/eller sammen med ham eller hende derhjemme.

Fikser hende
Prøv fx, uden at advare hende på forhånd, at investere i et Fetish Fantasy Fantasy Harness sæt. Du kan fiksere hende i en række interessante og for jer begge ret så pirrende sexstillinger med – og som med stor fornøjelse naturligvis også kan benyttes af dig – altså manden i forholdet.

Hvis du og din kvinde vel og mærke tænder på, at du for en gang skyld udelukkende skal være den underdanige og modtagende part i sengen.

Næsten ligegyldigt hvilke produkter, I sammen finder frem til i Fetich Fantasy kategorien hos Sinful.dk, så gør det jer ikke til hardcore udøvere af s/m, bondage og forskellige typer af eksperimenterende sex af den årsdag. 

Men blot det fx at have en full face bondage-maske til rådighed, når der skal leges derhjemme, åbnes der døre til nye former for sex. Hvor man som maske mand eller maske kvinde helt og holdent er afskåret fra at se, hvad partneren nu har i posen til en. Og hvor det mentale aspekt af legen, for både den givende og modtagende part, betyder mindst lige så meget som det rent fysiske.

Her til slut, så skylder du dig selv og din nysgerrighed at dyrke denne her ”rumraket” af en sexmaskine.

Et sandt monster/misfoster af et stykke sexlegetøj, både manden og kvinden kan benytte på samme tid. Et produkt, man enten er til eller overhovedet ikke er til.