Find humoren frem og gem håndbajeren væk

en undersøgelse af danskernes sexliv viser, at det ikke er det, der står højest på listen, når kvinderne vælger deres næste sexpartner

1 af 1
 

Er du single mand og skal ud at score, kan du godt glemme alt om charme, selvtillid og lækkert hår.

For en undersøgelse af danskernes sexliv viser, at det ikke er det, der står højest på listen, når kvinderne vælger deres næste sexpartner. Hvad det så er, du skal gøre (og ikke gøre), får du svar på i denne artikel.

De fleste af os tror stadig, at det er udseendet, det hele handler om, når vi skal ud at score. Men ifølge en undersøgelse af 2000 danskeres sexliv foretaget af belugi.dk sidste efterår, spiller det slet ikke den store rolle, som vi går og tror.

Humor, balance og betænksomhed
Du husker sikkert Charme-Kaj i skikkelse af Peter Mygind og hans scoreregel om charme, selvtillid og lækkert hår. Ifølge Belugi’s undersøgelse skulle han hellere have slået på humor, balance og betænksomhed. Det er de tre parametre, der scorer højest, når singler skal vælge en sexpartner.

Balance dækker over at ”hvile i sig selv”, derudover scorer også intelligens og ”samme interesser” højt.

Først langt nede på listen dukker udseendet så op. Listen er ikke kønsbestemt. Så det er altså nøjagtig de samme ting kvinder leder efter, som vi mænd selv ser efter, når vi søger en partner.

Druk og rygninger et turn-off
Skal du score, skal du glemme alt om drikke for meget og ryge – og så skal du huske at tage et bad og finde den gode parfume frem.

Samtidig er det vigtigt, at du er galant, og ikke virker for egoistisk og selvfed – og ikke er den, der fører ordet hele tiden. Det sidste burde vel ikke være så svært for os mænd. Vi er jo vandt til, at det altid er hende, der snakker.

Singlemænd gokker mere end singlekvinder
Undersøgelsen kommer også ind på, hvordan det står til med sexlivet, onani og meget andet. Her viser det sig, at de fleste singler har sex i hvert fald en gang om måneden, mens omkring en fjerdedel har sex en gang om ugen.

På onanisiden er det ikke overraskende mændene, som er mest aktive. Lidt over halvdelen af singlemændene onanerer minimum en gang om ugen, mens kun omkring 1/3 af singlekvinderne leger med sig selv.

Til gengæld behøver singlerne nok næppe nøjes med mobilskærmen, når de skal have lidt inspiration til onanien. De kan vel bare smide en god film fra f.eks. Elvira Friis op på storskærmen i dagligstuen, imens de pudser 1-tallet.