Find dildoen, der matcher jeres frække fantasier

Det kan godt betale sig at tænke sig om før køb af det pirrende legetøj

1 af 1
 

Kvinder og mænd har til alle tider benyttet sig af dildo-lignende objekter til at opnå seksuel stimulation med. I dag fås dildoer i alle tænkelige længder og tykkelser – men inden du køber ind til en omgang lørdagshygge med kæresten, så bør du/I tænke jer godt om.

Der kan skrives tykke bøger om dildoer igennem tiderne – og i dag findes der så mange varianter af netop dette stykke sexlegetøj til både kvinder og mænd, at der er noget for enhver tænkelig seksuel lyst og smag som du blandt andet kan opleve her hos danske Sinful.dk, Skandinaviens førende dildo-pusher. 

Til forskel fra vibratoren, der er sat i verden for at vibrator-stimulere enten klitoris eller G-punktet indvendig i skeden, så er dildoen det klart mest realistiske, du kommer mandens erigerede penis.

Af samme årsag er dildoen også meget benyttet af helt specielt mand/kvinde-par, der fantaserer om at have en ekstra penis at lege med – uden efterfølgende at skulle deale med alt for meget jalousi.

Her kan dildoen (bogstavlig talt) nemlig udfylde det hul i trekanten, der ellers kun kan lade sig gøre ved at invitere en ekstra mand med i sengen. Men inden den helt rigtige dildo findes til projekt ekstra hot lørdag aften, så brug gerne lidt tid og kræfter på at tjekke målene på de forskellige varianter ud.

Der er nemlig mænd, der har ekstremt svært ved at kapere, at konens dildo er større og mere ”imponerende” end det, man selv har at byde hende på. Så find i fællesskab hellere frem til en passende udgave, I begge synes om og kan lege og leve fint med.

Husk stopklodsen, hvis I vil lege analt
En anden nok så væsentlig ting, I helt klart bør have med i jeres overvejelser, inden I smider en eller flere dildoer i den virtuelle indkøbskurv, er, om dildoen også skal kunne benyttes analt.

Af enten ham, hende eller af jer begge. For så er det nemlig super vigtigt, at der er en stopklods ude i enden af produktet https://www.sinful.dk/kvinder/anal-sexlegetoej/anal-dildo – som der er på ALLE stykker sexlegetøj, der er specifikt designet til lige netop analt brug.

En anal dildo kan sagtens benyttes vaginalt, mens det til gengæld ikke er tilrådeligt at benytte en dildo til anale lege, hvis den er uden stopklods. I kampens hede kan sexlegetøjet nemlig risikere at smutte op, hvor der skal lægehjælp til at få det frem i lyset igen.