Find det sprøjtende punkt

Det eksisterer! Det eksisterer ikke! Det eksisterer måske! Findes det, eller findes det ikke? Findes det her? Er det kun nogle kvinder, der har et, eller er det alle? Vandene er delte, når g-punktet er til debat. Selv blandt eksperter. Kusse-eksperter. Er det en titel, du gerne vil føjet til dit CV? Så læs med her.

1 af 1

Annonce:

 

 

Jeg har været flue på væggen, da fem kvinder fortalte om, hvordan de fandt deres g-punkt. Misundelig? Det skal du ikke være, jeg deler gerne. Så kan du få nogle fif til, hvordan du finder g-punktet og får fruen derhjemme til at sprøjte på lagenerne, ligesom f.eks. Jennie.


Køb bananer

Syng som Kim Larsen – køb bananer … kom kun nærmer’ kære frue, du bli’r sgu ikke snydt af mig … For frugtskålens indhold var løsningen for 24-årige Sarah. Godt nok var det en kunstig banan, men ramte plet, det gjorde den. En banan buer nemlig meget, og det er det, der skal til for at ramme det eftertragtede punkt. En god vinkel. G-punktet sidder nemlig 4-5 cm inde i grotten ud mod maven.

Det samme sandede Alexia på 27, da hun bliver liderlig under bruseren og brugt sin engangsskraber, som også havde den helt rigtige krumning på skaftet. Forhåbentlig brugte hun skaftet.

Foto: Eromaxxx.dk
Doggystyle

Det er også derfor, det er nemmere at ramme plet med Pjerrot, når du tager hende bagfra. Det giver en bedre vinkel. Det kan 31-årige Rebekka tale med om. For da hun var gravid – meget gravid – var det svært at komme til forfra for hendes mand, så de tog den i doggystyle. Det gav bonus, og hun fik sin første sprøjteorgasme.


Brug, det der sidder nærmest hånden

28-årige Marianne fik også sin første sprøjteorgasme sammen med en mand. Hun var bare 18 år, han var meget lækker, og han var meget gift. Han kendte helt sikkert til g-punktet. Det var til en julefrokost. Han brugte sine fingre, og gned på det, som var hans fingre vinduesviskere, mens han trykkede den anden hånd mod hendes mave, til orgasmen indfandt sig.

Hvis du vil prøve at finde pletten på den måde, kan den også bruges på din kone. Det behøver ikke være på hende den unge ude i receptionen. G-punktet mærkes som en ru valnød – bare så du ved, hvad du skal lede efter.


Multitask

Kristine opdagede også, at hun havde et g-punkt sammen med en mand. Det var på universitetet, hvor hun datede en fyr, der var et orakel til oralsex. Han kunne bruge sin tunge på en måde, så hun var bange for at hans kæbe ville gå af led. Samtidig med stak han et par fingre op i kussen, fandt g-punktet og stimulerede dermed både g-punkt og klitoris på engang. Han må have været god til at multitaske.

Tak til de fem piger. Jeg letter og flyver videre.

 

Seneste 6-nyt

Hent flere