Fem tips til brystleg

Bryster! Er der noget bedre? Nej, vel! Så her får du lige fem tips til brystleg, du kan afprøve, næste gang du får et par gode jader i hænderne

1 af 1
 

Vi mænd elsker bryster. De kommer i alle størrelser og former. Men indrømmet: Nogle bryster er bare flottere end andre.

Hver kvinde er udstyret med et helt par unikke bryster, der skal kærtegnes på sin helt specielle måde. Prøv f.eks. den fremgangsmåde, vi giver her. Det vil hun virkelig nyde, så du får lov til masser af brystleg i fremtiden.

Gå ikke efter brystvorten med det samme
Lige som alt andet forspil, handler det om at bygge op til et klimaks. Så start med at stryge eller massere siderne, bunden og toppen af brysterne. Prøv at kysse hende i nakken imens, og se hvad der sker.

Areola er mere følsom end brystvorten
Kan du mærke, at hun nyder det? Så fortsæt til areolaen, det farvede område omkring brystvorten. Det er faktisk endnu mere følsomt end selve brystvorten. Især det øverste område mellem kl. 10 og kl. 2 over brystvorten.

Stryg henover det, og berør lige flygtigt brystvorten som et løfte om, at der kommer mere.

Fra hånden og i munden
Nus derefter brystvorten, klem den måske forsigtigt og se, hvordan hun reagerer. Tag den derefter i munden, sug på den og slik den skiftevis.

Bid kun, hvis hun giver lov
Modstå fristelsen til et kækt lille nap i brystvorten med tænderne. Spørg først. ”Hårdere?” eller ”Må jeg nippe?”. Nogle kvinder er vilde med et lille nap med tænderne. For andre er det et absolut turnoff. So betterplaysafe.

Jo mindre brystet er, jo mere følsomt er det
Hver kvinde har sine helt egne bryster og helt egne præferencer for kærtegn af dem. Generelt kan du regne med, at jo mindre brysterne er, jo mere følsomme er de. Kvinder med store bryster er omkring 24 % mindre følsomme på brystvorterne.

Så tilpas dine kærtegn til bryststørrelsen. Så kan det ikke gå helt galt.