Fem ting: Så ulækre kan sexoplevelser også være

Her er både snot og lort på programmet

1 af 1
 

-- Denne artikel indeholder sponsorlinks --

Sex er som regel lækkert, men kan desværre også tænde en fuldstændig af, hvis partneren pludselig gør det ene eller andet, man er lige ved at brække sig over. Spring artiklen her over, hvis du ønsker at bevare tændingen ved at være havnet på side6.dk.

Mandesitet Men's Health har indsamlet en række mere eller mindre ulækre og væmmelige historier fra mænd og kvinder, der i forbindelse med sex har oplevet noget helt ved siden af, som har dræbt lysten til yderlige action lige på stedet.

Hvis du ikke lige kan nikke genkendende til noget af det følgende, så har du sikkert selv en oplevelse eller to i forbindelse med sex, du ikke ligefrem tænker tilbage på med alt for vild begejstring. Men lad os da komme videre til væmmelighederne.

Inden vi dog tager hul på historie nummer et, så hav dog i baghovedet, at hvad nogen væmmes for vildt over, tænder andre for heftigt på – og omvendt.

Prut
Melissa: ”Midt i at vi dyrkede sex, så slog han pludselig en ordentlig skid – og det var endda første gang, vi var sammen. Hvorpå han bad mig om at gøre det samme, da prutter nemlig tændte ham helt vildt, fortalte han. Næste, tak!”
 

Hun suttede løs på mine tæer
Max; ”Jeg kender da personer, der tænder seksuelt på fødder og som nyder og elsker at få nusset og masseret deres fødder. Og jeg siger da heller ikke selv nej til en omgang massage af fødderne. Men når det kommer til at slikke og sutte tæer i forbindelse med sex, så står jeg altså af. Det tænder mig fuldstændig af. Så da jeg var sammen med en ellers sød pige, der langsomt arbejdede sig ned over kroppen og benene på mig, indtil hun med et liderligt blik i øjnene begyndte at sutte mine tæer, så faldt den straks på mig.”

Nys
Jessica: ”Manden jeg var sammen med nyste, da vi havde sex – og da han lå oven på mig, havde jeg pludselig den mest klamme udsigt til en ordentlig omgang snot, der dinglede ud af næsen på ham – uden at han gjorde noget ved det. Hvorfor fanden brugte han dog ikke et par sekunder på at pudse næse??? Hertil svarede fyren, at han var alt for meget i zonen til at tage sig af snotklatten. Det var jeg til gengæld!”

Først i numsen, så i munden
Jack: ”Den første gang nogensinde, en pige stak en finger i numsen på mig, puttede hun efterfølgende fingeren i munden og suttede på den. Det var simpelthen bare så forbandet ulækkert!!!” Jack

Og lad os da endelig blive lidt i samme anale boldage, nu vi har fået åbnet for posen.

Skidt
Alex: ”Vi dyrkede analsex sammen, og det var bare helt fantastisk – altså lige indtil, at hun bogstavligt talt sked på mig. Vi er stadig kærester, og jeg elsker hende overalt på jorden. Det var selvfølgelig heller ikke med vilje, at hun gjorde det. Men lige gyldigt hvad, så har jeg aldrig oplevet noget så ulækkert i forbindelse med sex.”

Hvis du oven på denne omgang mere eller mindre ”ulækker læsning” og tilhørende visualisering af det fortalte, der enten har tændt dig af eller måske har tændt dig helt vildt, så kan du under alle omstændigheder kommer videre med en masse fræk dansk sex på danskporn.dk. Der med garanti er noget mere spiseligt end det mest af overstående.