Få sexlivet til at glide med flydende sexlegetøj

Glidecreme kan være en nødvendighed - men så sandelig også for sjov

1 af 1
 

Sex skal, for det meste, helst ikke gøre ondt. En god glidecreme sikrer dig og din partner, at I kan køre fra første sekund. Smøring er et absolut must, når det kommer til analsex og brug af fx vibratorer og dildoer til penetration. 

En del mænd føler sig helt automatisk mindre mandige i sengen, hvis husets glidecreme på et tidspunkt under sexseancen skal i brug. Hvis smøremidlet i det hele taget da er til rådighed. For en såkaldt rigtig mand sørger jo selv for, at hun bliver våd nok.

Ovenstående linjer er naturligvis skrevet med en vis portion ironi. For ikke alle kvinder, om de i situationen er nok så liderligere eller ej, har lige nemt ved at blive ordentlig våde. En del har faktisk ret svært ved at selv lubrikere (blive våde nok af sig selv) – og det har intet som helst at gøre med, om hun i situationen er tændt eller ej.

Glidecreme højner sexoplevelsen
Danmarks førende sexlegetøjsekspert og sexblogger, JoanB, har i snart mange år advokeret for, at man ikke udelukkende bør betragte de mange glidecremer på markedet som et såkaldt hjælpemiddel – et begreb, der altid har haft en lidt negativ klang.

I stedet, mener hun, bør man hygge sig med og glæde sig over smøringen af både ham og hende i forbindelse med såvel forspil som decideret sex.

Og ønsker man at få den bedste og mest givende oplevelse med sine dildoer, så er en god glidecreme slet ikke til at komme uden om.

- Hjemme hos os oplever vi glidecremer som flydende sexlegetøj i sig selv. Cremerne er perfekte til fx at onanere med. Når man benytter hænderne på sig selv og hinanden, giver det altid noget ekstra, når det hele bare glider som i olie, smiler den danske sexlegetøjsekspert JoanB.

- Når det kommer til analsex, som det gør for kun flere og flere mænd og kvinder, så er en til formålet velegnet anal glidecreme også bare et must – og spar nu endelig ikke på dråberne. For er der noget, der for alvor kan spolere de anale glæder, så er det, hvis det først begynder at gøre ondt, slutter JoanB.

Ovenstående glidecremer er alle fundet hos Sinful.dk – Danmarks førende sexlegetøjs-pusher.