Få sexlegen til at glide i olie

Læs kun videre, hvis du er til sex der snasker og plasker og glider

1 af 1
 

-- Denne artikel indeholder sponsorlinks --

Du har haft hendes dejlige bryster i hænderne hundredvis af gange – og selv om nyhedsværdien formentlig for længst er forsvundet, så er nusse-kramme-oplevelsen stadig til at tage at føle på. Særligt når du er i det helt rette humør – altså godt og grundig liderlig.

Forestil dig så, at du/I krydrer oplevelsen med en ordentlig sjat fedtet olie, der får hendes bryster til at skinne og glide ind og ud mellem hænderne og fingrene på dig – og pludselig er der kommet en lille, men ret pirrende overbygning på hånd-hyggen med hendes babser.

Men inden I sammen kommer så langt, så kræver det naturligvis en god og gerne drøj olie, der også kan benyttes til intimmassage. For hvorfor dog udelukkende holde sig til hendes overkrop, nøjagtig som hun undervejs i seancen eventuelt også kunne få lyst til at give dine kønsdele en ordentlig omgang med olien – man kan jo altid håbe.

Men så er det så, at det bare er ærgerligt, hvis ikke man råder over dette her lak lagen, der liggende klar og parat til yderligere aktion på sengen eller på gulvet. For pludselig tager det ene det anden – indtil I begge splitternøgne er smurt ind i legevenlig olie fra top til tå. Hvor det helt rigtige underlag, der kan tåle det – og som samtidig optimerer de olie-snaskende og plaskende sexlege, er et must. 

Våd og svedig sex
”Mange gruer ved tanken om at skulle have gang i massageolier, glidecremer for slet ikke at snakke om sved og de andre væsker kroppen kan udskille under sex. Men faktum er at, man skal slet ikke være så bekymret. I dagens Danmark findes der mange måder at dyrke våd sex på,' fortæller danske Sinful.dk, Skandinaviens førende sexshop med sexlegetøj og alle tænkelige typer af tilbehør, herunder et udvalg af laklagner – og fortsætter:

”Det giver bare en speciel følelse af frækhed at lægge sig på et latex, lak eller gummi lagen velvidende at nu bliver ens verden vendt på hovedet, måske på grund af den massage der venter eller måske på grund af den elskovs tur der venter.”