Få magiske orgasmer med voldsom vibrator

For rigtig mange kvinder, der har svært ved at opnå orgasme, er Magic Wand vibratoren nærmest magisk

1 af 1
 

Har man nemt ved at opnå orgasme, er det også super nemt at sige, at orgasmen ikke betyder alt.

Har man som kvinde derimod rigtig svært ved at komme hele vejen i mål – eller måske slet ikke kan få orgasme, så vil man gøre næsten alt for at det kan lade sig gøre.

Hos danske Sinful.dk, der sælger alle typer af sexlegetøj til mænd, kvinder og par, fører man en vifte af såkaldt Bodywand vibratorer. En ekstra kraftig og effektiv variant af den kendte og populære Magic Wand vibrator, langt de fleste kvinder kan opnå klitorisorgasme med.

Her er nemlig tale om et stykke sexlegetøj, hvis vibrationer er så kraftige, at de langt hen ad vejen bypasser det mentale aspekt i forbindelse med ikke at kunne gå hele vejen. Hvilket for en del kvinder er lige det, der skal til, for at det hele pludselig går op i en højere enhed.

Samtidig er Bodywand vibratoren kendt for sit store og fleksible vibratorhoved, der ikke ”kun” stimulerer direkte på klitoris, men også vibrerer området omkring klitoris, der fremkalder en ekstra effektiv form for pirring og stimulation.

Samtidig er denne type af vibrator det helt perfekte stykke ”værktøj” for partneren, der ønsker at deltage i legen. For når vibratorfladen er SÅ stor, så er der nærmest en umulighed at ramme ved siden af. Hvilket også gør, at hun meget bedre kan læne sig godt tilbage i dynerne og bare tage imod. 

Bodywand til G-punktet
De fleste kvinder, hvis ikke alle, har klart nemmest ved at opnå klitorisorgasme. Mens det straks er noget mere besværligt at få fx en G-punkt orgasme.

Men også i den boldgade kommer Bodywand kvinden til O-hjælp. Nemlig via en specialudviklet G-punktsvibrator, der kombinerer 'det kraftfulde fra en Wand med den målrettede indre stimulering fra en G-punkts vibrator', som webshoppen Sinful.dk skriver om denne type af vibrator til hende.

En helt tredje stimulationstype er vibratorstimulation af klitoris og G-punktet på samme tid. En super effektiv stimulations-kombination, der helt klart bør prøves på egen krop. Mange kvinder kender den nok så berømte rabbit-vibrator, der fik sit helt store gennembrud på verdensplan via et afsnit af ”Sex in the city”, hvor super sex- og orgasme-glade Samantha blev præsenteret for sådan en størrelse.

Ja, det var sgu lige før, hun droppede sex med mænd til fordel for sin nye og super effektive yndlingsvibrator – der i sig selv er lidt af en blåstempling, der vil noget.

En sådan størrelse har Bodywand i dag minsandten også på menuen – nemlig Bodywand WandPLUS Rabbit Vibrator.

Så er den orgasme sikret.