Få kontrol over kæresten med fængslende manchetter

Er du først blevet bidt af legen med manchetter, kæder og fastholdende reb, så kan det være meget svært at lægge bondage-legene på hylden igen

1 af 1
 

Du skal være til det, for at synes om det og tænde på det. Til gengæld er der rigtig mange måder at lege med bondage på – og den hardcore og mere tidskrævende facon er hverken bedre eller mere givende end den helt enkle bindeleg, hvor han eller hun fastgøres til sengestolperne med manchetter. Her handler det nemlig udelukkende om, hvad I som par tænder på og har lyst til. Ikke hvad andre dyrker i den genre.

Et must er dog, at I som par tænder på den rolle, I hver især har under bondage-legen – og her er det altså helt ligegyldigt, om det er manden eller kvinden, der styrer, bestemmer og dominerer. Blot det fungerer for jer. Kan I oven i købet endda pænt skiftes til både at binde og blive bundet, uden at det undervejs bliver akavet og kunstigt, så vil jeres fælles sexliv kunne blive så meget mere spændende og udfordrende end ellers.

Husk altid at overholde hinandens grænser
Et problem kan dog opstå, hvis I ikke sørger for at overholde hinandens grænser. For kan man i situationen, hvor man via manchetter er fikseret på både hænder og fødder, ikke 100 procent stole på sin sexpartner, så er det nærmest en umulighed at give sig fuldstændig hen. Så sørg nu for at respektere hinandens ønsker, lyster og ikke mindst seksuelle grænser.

Sørg på forhånd også for at aftale et såkaldt stopord. Et helt særligt ord, der kun må benyttes i nødstilfælde. Hvorfor jeres stopord helst også skal være af sådan en karakter, at det ikke normalt benyttes i forbindelse med sex. Så glem alt om ”stop”, ”lad være” og ”bind mig op”. Vælg hellere fx ”Dyrehaven” eller ”Rådhuspladsen” eller noget i den stil, som intet har med jeres leg at gøre.    

Bondage, om den er blid eller mere hård og avanceret, er en rigtig god måde at lege med dominans og underdanighed på – og kan kombineres med alle mulige andre former for sex, man i fællesskab nu tænder på. Og er man først fikseret til sengen eller det store træ ude i haven med bondagerebet, når man samtidig modtager oralt og/eller analt, så er oplevelsen pludselig en helt anden og meget mere intens. Og ikke kun for den, der modtager, men i høj grad også for den dominerende og givende part.

Ovenstående produkter til bondage-leg er alle fundet hos danske Sinful.dk, Skandinaviens førende sexshop med alle typer sexlegetøj.