Få en god start på swingerklubben

Nu giver parret bag nogle af både Danmarks og Skandinaviens mest populære swingerklubber CitySwingers og XXDark dig en god introduktion til at begå dig i swinger-miljøet. På swingertv.dk får du helt ”nede på jorden”-tv om det at være swinger – oftest med et glimt i øjet, når de mere spændende og frække emner omtales.

1 af 1

Annonce:

 Du kender dem sikkert fra udsendelserne om swingerklubben på DR3: Vibeke og Allan Zeuten, der står bag de to swingerclubber XXDark og CitySwingers i København. Sidstnævnt er Skandinaviens mest besøgte swingerklub.

Nu har de startet deres egen tv-kanal på nettet: Swingertv.dk. Her fortæller de i korte you-tube klip på 4 til 8 minutter om de mange forskellige facetter af swingerlivet. Det er hudløst ærligt og der er masser af god information til dig, der kunne tænke dig at begynde at komme i en swingerklub eller som lige er startet på det. Hør selv Vibeke og Allans egen velkomst her:

Faktisk har vi allerede givet dig et par smagsprøver her på side6.dk i to artikler, vi bragte tilbage i maj. De handlede om, hvad du som fyr og I som par skal overveje, inden i begynder i en swingerklub.


Hvorfor Swingertv.dk?

Nu er det ikke fordi Vibeke og Allan Zeuten vil fortsætte den populære tv-serie fra DR3, at de har startet Swingertv.dk. Det er simpelthen fordi, de ser et behov for, at der bliver noget bedre information tilgængeligt om swinger-miljøet, i et format der er nemt at gå til og hvor tingene bliver sagt lige ud af posen.

Swingerklubberne oplever nemlig en stor søgning af nye medlemmer i disse år. Enten af par som vil have lidt ekstra krydderi på sexlivet eller i form af singler, fordi de er trætte af altid at ende med at have sex kl. 4 om morgenen efter en længere bytur. Eller ender med at få nogle uheldige netdates hjem, som de ikke kan slippe af med uden nærmest at skulle smide dem ud rent fysisk.


Hjælp til det første skridt

Her er Swingerklubberne et seriøst alternativ, om end det for mange er noget svært at træde over dørtærsklen første gang. Forud er der nemlig oftest foregået store overvejelser og været mange tanker og spørgsmål oppe at vende.

Det er alle dem, du kan få svar på og kan høre mere om i de små, korte videoklip på Swingertv.dk. Her finder du gode råd til både mænd, piger og par. Du kan se interview med medlemmer, der fortæller om, hvordan det var for dem at starte i swingerklubben. Du hører også om, hvad det er, medlemmerne får ud af det og du kan derigennem få et godt indblik i, hvordan livet i swingerklubben rent faktisk foregår.

Så har du og måske også din partner overvejet at starte i en swingerklub, er det her, I kan få svar på alle de spørgsmål, I har.
 

Seneste 6-nyt

Hent flere