Få en brystklemme på hendes liderlighed

Nipple clamps er pirrende sexlegetøj og smykke i et og samme produkt, hun med stor fornøjelse for jer begge kan bære både ude og hjemme

« Forrige
1 af 2
Næste »
 

Når man går i kødet og skødet på en kvinde for første gang, så handler det om at prøve sig frem. For ikke to kvinder er fuldstændig ens, når det kommer til seksuel pirring og tilfredsstillelse.

Så et godt råd er, at du ikke bare kører på med hovedet under armen og tungen langt ud af halsen, men at du tager det lidt mere stille og roligt og lytter til hendes signaler. Og så ikke mindst hører efter, når hun enten siger fra eller til.

Når det kommer til hendes bryster, er der også stor forskel fra kvinde til kvinde på, hvordan hun reagerer på din pirring og stimulation af hendes brystvorter.

For nogle kvindernes vedkommende, så fungerer brystvorterne nærmest som en klitoris nummer to, mens andre helt seriøst har det bedst med, at du helt holder fingrene væk.

Er din kone/kæreste/elskerinde til at få stimuleret brystvorterne, så kan i begge få rigtig stor glæde og fornøjelse ud af et sæt effektive nipple clamps. Aka brystklemmer, der, når de først er fæstnet til brystvorterne, yder en konstant stimulation af hendes små lystknopper. Og da sexlegetøjet sidder af sig selv, kan brystklemmen både benyttes hjemme i soveværelset og på byturen – mere eller mindre skjult under hendes bluse.

Sexlegetøjs-smykke
Hos danske Sinful.dk, Skandinaviens førende webshop med sexlegetøj til ham, hende og parret, finder du såkaldt sexlegetøjs-smykker til både klitoris, anus og ikke mindst brystvorterne. Hvor altså sexlegetøjet samtidig er et smykke – og den anden vej rundt. 

Den danske sexshop har blandt andet et pænt stort udvalg af netop brystklemmer, som dog lige så godt kan benyttes af ham som af hende. Og som mange par benytter i forbindelse med diverse former for dominanslege, hvor den givende og styrende tænder på at have en brystklemme på sin partner. 

Er du og kæresten fx en tur i byen sammen, hvor kun du og hun ved, at du har en fræk klemme på hendes strittende brystvorter, så har I allerede et godt, langt og super saftigt forspil kørende.

'Brystvorterne er en af kroppens allermest følsomme, erogene zoner, men de bliver desværre ofte nedprioriteret. Nogle kvinder kan få orgasme alene ved at få brystvorterne stimuleret, og de fleste mænd er faktisk lige så følsomme og modtagelige overfor berøring på brystvorterne, som kvinder er,' fortæller Sinful.dk i deres omtale/guide af, hvordan du vælger og benytter dine nye brystklemmer.