Et par dråber gel booster orgasmen

Et par magiske dråber på helt rette sted, og så er hun allerede godt på vej til at få en himmelsk orgasme. Denne artikel indeholder sponsorlinks

« Forrige
1 af 2
Næste »
 

-- Se reklame for Durex orgasme gel herover --

Vi danskere er mere vilde og vanvittige med sexlegetøj end nogensinde før, og det er danske Sinful.dk, Skandinaviens førende sexlegetøjspusher, det bedste og mest oplagte eksempel på.

På 10 år er den Århus-baserede netshop gået fra helt ny virksomhed blandt mange andre, til her i 2019 at være en kæmpe onlineshop, hvor alle typer af erotiske produkter kan købes.

Men det er ikke kun dildoer, vibratorer, masturbatorer, penisringe, sexgynger, bondage- og s/m produkter, der i dag sælger stort. Det gør såkaldt ”flydende sexlegetøj” i høj grad også. Herunder intimmassageolier og diverse former for glidecremer, der kan benyttes både med og uden brug af sexlegetøj.

Et helt tredje produkt, der hører den flydende kategori til, er orgasme gelen henvendt kvinder. En en af de mest effektive på markedet uden tvivl er Durex intense orgasmic gel - udviklet og lanceret af kondom specialisten Durex, der altså også evner andet og mere end at producere beskyttelse.

En helt ny orgasme oplevelse
”Massér få dråber Durex Intense ind på klitoris og nyd, hvordan gelen øger blodgennemstrømningen og gør din følsomme hud endnu mere modtagelig for stimulering under fræk solo-leg, forspil eller sex med din partner. Durex gelen indeholder en unik, stimulerende Desirex formel, som virker skiftevis varmende, kølende og prikkende. En helt ny orgasme oplevelse,” fortæller Sinful-shoppen om sexlegetøjet i dråbeform, der fungerer som et helt lille forspil i sig selv.

Særligt hvis du får lov til både at dryppe og massere hendes klit helt frem til hendes forløsning – måske endda igen og igen. For har hun først opnået en orgasme eller tre, inden du selv trænger dig på, så er hun som regel også meget mere på end ellers i sengen. 

Smør penishovedet med hendes glædesdråber
En lille bonusting ved de her stimulerende kvinde-geler er desuden, at du, der efterfølgende er sammen med hende, også rent fysisk får ekstra glæde af hendes dråber.

For lige så snart, du med din penis roder rundt i det indsmurte område, vil gelen også få en stimulerende indvirkning på dig. Ikke mindst direkte på glans, der helt automatisk vil blive mere sensitiv og modtagelig for stimulation end ellers.

Hvis du som mand vil være bombesikker på, at hendes glædesdråber også kommer dig til glæde og gavn, så massér en lille smule af gelen direkte ind i penishovedet – så bliver du med garanti rigtig godt kørende.