Erotisk brugskunst for dildo-kendere

Vixen Creations har siden 1992 fremstillet dildoer i premium silikone

1 af 1
 

I dag ikke blot tillader vi danskere at stille større og større krav til de stykker sexlegetøj, vi bruger penge på og bogstavelig talt inviterer indenfor i kroppen.

Nej, de fleste af os forlanger rent faktisk, at vibratoren og dildoen er af en super høj og lækker kvalitet – både hvad angår materiale, effektivitet og design.

Vixen Creations kom på banen i sexlegetøjsbranchen på et tidspunkt, hvor kun meget få stillede krav til de produkter, de købte. Hvorfor producenten af luksus-dildoer meget hurtigt skabte sig et godt navn og ry i branchen, der holder den dag i dag.

Faktisk er det ikke for meget at sige, at Vixen Creations var langt forud for sin tid.

For hvor kun mindretallet af forbrugerne af sexlegetøj for 20 - 25 år siden gik op i design og kvalitet, så er det lige omvendt i dag.

Her i 2018, hvor brugen af sexlegetøj er mere udbredt end nogensinde, der er det ikke først og fremmest prisen, der tæller og gælder. I dag handler det mere om at få købt en dildo eller en vibrator, man både kan have glæde af den kommende weekend og gerne flere år frem i tiden.

Pris og kvalitet hænger sammen
For den samme pris, du kan handle en super realistisk kvalitetsdildo fra Vixen Creations, kan du formentlig få 2-3 tilsvarende fra et konkurrerende sexlegetøjsbrand. Men hvor design og kvalitet, naturligvis, ikke er nær så høj.

Hos den førende danske webshop med salg af alle typer af sexlegetøj, Sinful.dk, hvor man fører et bredt udvalg af produkter fra Vixen Creations, fortæller man blandt andet følgende om det nu mere end 25 år gamle luksusbrand:

'Vixen Creations forener kunsten og erotikken i deres produkter, som er håndlavede og desuden fremstillet i blød og lækker silikone.'

Og spørger man kvinderne, så får man kun sjældent noget godt ud af at springe over, hvor gærdet er lavest – og da slet ikke, når det handler om et stykke sexlegetøj til hende. For blot hendes viden om, at dildoen er det ypperste af det ypperste, bidrager til at få hende i den helt rette stemning og humør.