Er hun helt umulig, så køb dog et massageapparat!

Massageapparatet blev oprindeligt opfundet for at kurere såkaldt ”hysteri” og ”bækkenblokering” hos kvinder i victorietidens bornerte England. For blev ungmøen for ”hysterisk”, røg hun til lægen og fik en orgasme. Så synes du, hende derhjemme er blevet lidt umulig, kunne det være du skulle anskaffe dig et massageapparat og give hende en god, gammeldags, victoriansk behandling mod tilstanden.

1 af 1

Annonce:

 

 

De første massageapparater var dampdrevne og siden kom det elektriske massageapparat til – faktisk patenteret både før den elektriske støvsuger og det elektriske strygejern! Oprindeligt blev apparatet opfundet for at afhjælpe lægerne, der godt kunne blive ret trætte i hånd og fingre af at gnide alskens hysteriske fruentimmere til orgasme eller behandle deres såkaldte ”bækkenblokering” med samme kur.

Men hvorfor dog sende dem til lægen, hvis nu kvinderne kunne selv. Jo, det fandt man ikke tilrådeligt, da det så kunne frygtes at overflødiggøre deres mænds nødvendighed i sådanne intime anliggender. Så derfor valgte man, at lægestanden skulle varetage behandlingen. Det betød i praksis, at hun stadig kom i mandehænder for at få sin forløsning. Dengang var der stort set ingen kvindelige læger.

”Hysteri” har været en kvindesygdom siden antikken

Faktisk blev massebetegnelsen ”hysteri” opfundet som en slags paraplydiagnose for alverdens forskellige kvindeluner allerede i antikken. Uanset hvordan dette hysteri udmøntede sig, dækkede det – set med vore dages øjne – over, at kvinden på den ene eller den anden måde følte sig seksuelt understimuleret.

I perioder op gennem middelalderen var der på det nærmeste epidemiske udbrud af hysteri. Således vurderede en anerkendt læge ved navn Thomas Sydenham omkring år 1600, at det var årsagen til omtrent en sjettedel af alle sygdomme. Ja, han mente ligefrem at der næppe var den kvinde, der kunne sige sig fri for ”hysteriske skavanker”.

Undervejs var man dog mange behandlingsformer igennem, for at kurere disse hober af hysteriske kvinder. Således brugte man i løbet af 1600- og 1700-tallet hurtige rideture til hest, mens andre forsøgte sig med at rette vandstråler mod kvindernes underliv. Senere gik man så mere direkte til sagen og gav sig til at massere klitoris, for at give den sygdomsplagede kvinde en orgasme til forløsning af hendes hysteri.

 

Et arbejde for lægens assistent

Det gav naturligvis et værre rand af hysteriplagede ungmøer og forsmåede koner – især hvis lægen var flot – og efterhånden synes datidens læger at det blev for meget med alt det pillearbejde i kvindernes underliv. Ja, måske udviklede de ligefrem seneskedehindebetændelse af det meget gnubberi. Derfor overgav de tit opgaven til deres assistent, der så kunne muntre sig med kvindernes intime dele.

En amerikaner ved navn George Taylor opfandt i 1869 den såkaldte Manipulator. Det var verdens første massageapparat, som blev drevet af en dampmaskine. Det gjorde det noget besværligt at få implementeret i lægekonsultationen.

Da elektriciteten blev udbredt, gik der ikke længe, før det elektriske massageapparat kom til. Det blev opfundet af den engelske læge Joseph M. Granville. Men det var – lige som det kendte massageapparat Magic Wand fra Hitachi – opfundet til at kurere ømme muskler og myoser og slet ikke beregnet på brug på intime steder.

Men det var hans kollegaer nu ligeglade med og snart blev det også muligt for private at købe dette vidundermiddel, der både kunne kurere mandens ømme muskler efter dagens slid på jobbet og kvindens hysteri. Det foregik på postordre og var meget tys-tys.


Moderne massageapparater er smartere

Siden er udviklingen gået stærkt. I dag er massageapparater til ”seksuel stimulans” væsentligt mere smarte og avancerede. Du kan tjekke de nyeste modeller af massageapparater lige her.

 

Seneste 6-nyt

Hent flere