Er du klar til at sexfeste – iklædt tætsiddende latex

Latex er ikke kun for kvinder. Mange mænd, der besøger sexklubber og går til sex- og fetishfecter, iklæder sig mange forskellige former for frække og spændende latex outfits

1 af 1
 

Er du hardcore latex fetichist, så findes tøjet ikke kun frem til helt særlige lejligheder – såsom den halvårlige sexfest i den lokale swingerklub. Nej, så er latex et absolut must for dig. Noget, du altid må have i din nærhed, og som du får mindst lige så stor fornøjelse og tilfredsstillelse ud af solo som til festen i fetich-klubben inde i København.

En fetich, på det plan, vælger man ikke selv. Den vælger dig, og som regel i en meget ung alder, hvorpå den har en stor og vigtig plads i dit liv til den dag, hvor du stille træskoene.

Men du behøver altså ikke være ”ægte fetichist” for at kunne få glæde og fornøjelse ud af at iklæde dig latextøj.

Herunder ikke mindst seksuel fornøjelse, de fleste af os helt naturligt forbinder med specielt sort og pornorødt latex og læder.

Lige som du søreme da heller ikke nødvendigvis behøver at være kvinde for at iklæde dig super stramtsiddende latex.

Latex fra top til tå
Ok, lad os komme tilbage til det seksuelle. For det sender da uden tvivl et signal, når du tropper op i sexklubben iklædt latex – og er du endda så kinky at toppe outfittet med fx en latex maske, så har du også stemplet dig selv. Som naturligvis også er meningen. 

Hos danske Sinful.dk, landets førende webshop med salg af sexlegetøj, lingeri og diverse former for beklædning indenfor fetich-genren, der fører man en lang række produkter i kategorien Fetish tøj til mænd.

Her er et stort antal produkter, diverse former for beklædning fra top til tå, fremstillet i latex. Det tegner et ganske godt billede af, at manden også er kommet godt med på beatet.

Hvis han da ikke altid har været det.

Om latex også er noget for dig, hvis du altså ikke allerede har hele garderoben fuld, må du nok lade komme an på en prøve eller to. Meget kan man vurdere ud fra fotos og læse sig til, men det er først, når heldragten klæber sig til kroppen, at man for alvor ved, om latex tænder eller ej.