Er du klar til at give den en på ægget?

Er du single og er der langt mellem snapsene på den erotiske front, kan der være brug for lidt selvforkælelse. Især i disse tider hvor alle snakker om Valentines Day, den nye Fifty Shades film og i det hele taget ser ud til at gå og hygge sig på trods af vinterkulden. Så måske er det blevet på tide at prøve voksenudgaven af Kinder-ægget?

1 af 1

Annonce:

 


Singlelivet kan da være meget fedt. Der er ingen, der bestemmer eller stiller krav og du kan gøre nøjagtigt som det passer dig. Men et sted kan det godt være lidt op ad bakke – nemlig på den erotiske front. For med mindre du har fundet en fast bolleveninde, giver den gas i den lokale swingerklub eller på anden måde har et fast arrangement på den seksuelle front, skal du ud og løbe noget nyt op, hver gang du har lyst.

Selve jagten kan jo også være pirrende og spændende nok. Men det er jo heller ikke hver gang, jægeren kommer hjem med vildt, når han går ud på jagt – og sådan er det jo sikkert også nogle gange – ok, tit så – for dig. Så hvad gør du så, når du står der en sen aften med en voldsom uro i jernet?

Din bedste ven i nøden er et æg

Der er selvfølgelig altid frøken højre eller venstre hånd. Den har jo tit været der, når trykket skulle lettes. Men det kan vel også blive lidt ensformigt i længden og når du nu er single, kan du jo lige så godt forkæle dig selv en lille smule.

Nej, du behøver ikke fare ud og købe en sexdukke. De er ellers blevet svært avancerede i forhold til dem, du sikkert kender fra vittighedstegningerne og ungersvendens 18 års fødselsdag eller svendegilde. Men til gengæld koster de så hen i retning af spidsen af en jetjager, hvis du skal have nogle af de mest avancerede. Vidste du for resten, at det rent faktisk er et lille rør, der bruges til at måle jetjagerens hastighed med, der sidder derude på spidsen af jetjageren. Det er en lille anordning til omkring 16.000 kroner. Så fik vi også lige det på plads.

I stedet for en sexdukke skal du hellere tænke på noget, du måske genkender fra din barndom, nemlig det gode gamle Kinder-æg. De her æg vi har i tankerne, kommer dog ikke med chokoladeskal og en plastikcylinder med et stykke billigt saml-selv legetøj i. Men de ligner meget godt på ydersiden.


Et onaniæg med pirrende indmad

Det æg vi taler om, er et såkaldt onaniæg. De producers af den japanske producent Tenga, der er blevet verdenskendt på denne genfortolkning af Kinder-ægget. Inden i ægget finder du nogle bløde og ret pirrende riller eller dupper i silikone, der virkelig kan få gang i de gode vibrationer. Der er forskellig indmad i æggene alt efter farve.

Motoren er stadig din bedste hånd, men følelsen er helt anderledes og kan tilmed varieres, hvis du køber en hel samling af Tenga onaniæg, så du har noget at vælge imellem. Det kommer bestemt ikke til at ruinere dig og selv om Tenga-æg er tænkt til engangsbrug, kan du sagtens rengøre dem og bruge dem nogle gange.

Til formålet er det en god ide at købe en god glidecreme med i pakken, når du nu alligevel er i gang med at handle. For selv om ægget er dejlig blødt og behageligt, så går det noget bedre for sig med lidt smørelse – og så intensiverer det også følelsen.

Andet end onaniæg

Selv om Tenga nok er blevet mest kendt for deres onaniæg, har de også begået andre spændende onaniprodukter. Således har de nogle såkaldte Cup’s, der udover at have riller og ribber – ja, nogle af dem skulle kunne give en følelse, der svarer til at få et Deep Throat job eller tage hende i det bagerste hul – også anvender vakuum til at øge stimulationen med. Jo, de der japanere kan sandelig et eller andet, når det gælder om at styre uroen i jernet.
 

Seneste 6-nyt

Hent flere