Er du klar til at arbejde nøgen i haven

6. maj er det international “arbejd nøgen i haven”-dag. Eventen er skabt af den internationale forening af nudister og stammer fra USA. Men pas på med snerpede naboer, der sagtens kan anmelde dig for blufærdighedskrænkelse, selv om du ikke går uden for haven uden tøj på.

1 af 1

Annonce:

 

 

Første lørdag i maj er det international ”arbejd nøgen i haven”-dag. Så her har du mulighed for at få luftet din indre nudist, samtidig med at du få klaret noget af det praktiske havearbejde. Ved samme lejlighed kan du så få noget farve på steder på kroppen, der normalt ikke bliver luftet på den måde.

Hvor aktivt du går op i havearbejdet, afhænger naturligvis nok mest af vejret. Er det rigtigt godt, kunne du jo også vælge at foretage dig andet i haven, som næppe kan kaldes for havearbejde.


Pas på når du arbejder nøgen i haven

Der er dog et par ting, du skal tænke over, inden du kaster dig ud i havearbejdet i bar figur. For et ubehageligt faktum er, at over 8.000 personer årligt kommer på skadestuen, netop fordi at de har arbejdet i haven – og de var ikke en gang nøgne. Tænk så på, hvor galt det kan gå, hvis du ikke har tøj eller andre værnemidler til at beskytte dig, hvis du f.eks. klipper græsplæne, hæk eller beskærer træer.

Du skal nok lige have ekstra styr på hække- og grensaksen i hvert fald. Eller vælge nogle knapt så farlige og mere stille aktiviteter, som f.eks. at luge i bedene eller lignende.

Foto: Eromaxxx.dk
Husk solcreme

Selv om det skulle være overskyet, så husk solcremen alligevel. Længere tids ophold i solen i det tidlige forår er nemlig noget af en udfordring for huden efter en mørk og kold vinter.

Så der er ekstra god grund til at tage et godt lag solcreme på, før du begiver dig ud i blomsterbedet og jagter ukrudt i dit adamskostume.


Pas på naboer og forbipasserende

Selv om du går rundt i din egen have uden en trævl på kroppen, kan både naboer og forbipasserende godt anmelde dig for blufærdighedskrænkelse. Det kræver sådan set bare, at de føler sig krænkede over din nøgenhed – såfremt de tillægger det du foretager dig en vis form for seksuel karakter.

Så vender din have ud til offentligvej eller kan man se frit ind i haven fra f.eks. en etageejendom overfor eller fra naboens terrasse, så bør du måske lige tænke dig om en ekstra gang. For her kan du blive anklaget for blufærdighedskrænkelse efter §232 i den danske straffelov.

Men ligger din have i skjul bag buske, træer og hegn, så andre skal anstrenge sig for at komme til at se ind i den, kan du roligt smide kludene.

God nøgendag i haven!
 

Seneste 6-nyt

Hent flere