Er du klædt ordentlig på til at tage hende med i swingerklub?

Tænker I, at det kunne være frækt at tage en tur i swingerklub? Så kunne det være en god ide at kaste et blik på swingertv.dk, hvor ejerne af to af Danmarks mest populære swingerklubber giver gode råd til alle dem, der kunne tænke sig at begynde at tage i swingerklub.

1 af 1

Annonce:

 

 

Interessen for at komme i swingerklub er stærkt stigende. Flere og flere kommer til introduktionsarrangementer for at tjekke miljøet ud og der kommer løbende mange nye medlemmer til. Så hvis tanken om at starte i en swingerklub også har strejfet dig, hende eller jer begge, er der ikke noget at sige til det.


Sørg for at få den bedste start

For at introducere interesserede til miljøet har Vibeke og Allan Zeuthen startet Swingertv.dk, et website der med små videoprogrammer forsøger at introducerer swingermiljøet og de glæder og udfordringer det byder på.

På siden er der også en rigtig god introduktionsvideo til par, som du kan se herunder. Efter videoen kan du læse mere om, hvad I især skal være klar på, før I begynder.

I skal komme i swingerklubben af de rigtige grunde

Fordi I starter i en swingerklub, behøver I ikke at skulle være sammen med andre og I behøver sådan set ikke en gang være sammen som par. I kan nøjes med at finde inspiration og samle appetit og så måske senere kaster sig ud i noget, I synes er spændende. Så læg forsigtigt ud og husk at snakke sammen.

Kommer I som par i en swingerklub, skal det være for, at I får noget med hjem til jeres eget sexliv. I skal gerne få mere sex af det sammen derhjemme. Får I først mere sex i klubben end derhjemme, er der noget galt.

En swingerklub kan ikke redde et parforhold. Start kun på det, hvis stemningen mellem jer er i orden, forklarer Allan Zeuthen i videoen.


Husk at være ærlige overfor hinanden

En anden vigtig takeaway fra videoen er, at huske at være ærlige over for hinanden. Det at noget tænder en af jer seksuelt, er ikke det samme, som at det skal ske. Men har hun f.eks. set, hvor meget du glor på en af de andre kvinders bryster og du ikke vil indrømme, at de er flotte, ved hun ikke om hun kan stole på dig længere – heller ikke når du er til julefrokost, eller siger du er ude med vennerne.


Grib jalousien i optakten

Det er i orden at blive jaloux. F.eks. vil vi mænd sikkert opleve, at andre mænd finder vores partner attraktive. Det kan godt skræmme, men omvendt er det også rart at vide, at andre også begærer ens partner. Det samme kan din kæreste komme ud for.

Men bliver det for meget for den ene af jer, er det vigtigt, at I tager jer af hinanden, får snakket det igennem og måske tager hjem og få lidt ro på. Så kan I komme med lige så meget ro i maven en anden dag og have det sjovt i swingerklubben.

 

Seneste 6-nyt

Hent flere