Er du i tvivl, så vælg Fun Factory

Det populære mærke har været stærkt medvirkende til, at rigtig meget sexlegetøj i dag er par- og kvindeminded

1 af 1

Annonce:

 

Producenten af sexlegetøj Fun Factory har mere end 20 år som foregangsbillede og trendsætter indenfor sexlegetøjsbranchen, på bagen. Og det er samtidig en af de meget få europæiske producenter af sexlegetøj, som ikke har rykket produktionen til Østen. Hvor især Kina i dag er stedet, rigtig mange brands får produceret deres sexlegetøj. 

- Jeg har testet og anmeldt de fleste af Fun Factorys mange produkter, og kun ganske få gange, er jeg blevet en smule skuffet. I de fleste tilfælde, når jeg har fået et nyt produkt fra Fun Factory, har det været en positiv oplevelse, fortæller sexlegetøjsekspert og Fun Factory entusiast, danske Joan B.

Joan B er overbevist om, at langt de fleste kvinder, der er til moderne og æstetisk flotte vibratorer, dildoer mv.,  kan følge hendes begejstring og entusiasme for den Bremen-baserede virksomheds farverige og legevenlige sexlegetøj. 

Fun Factory er kvindernes brand
Tilbage i 1996 lagde den tyske producent fra land med dildoen Paddy Penguin, der hurtigt blev efterfulgt af legendariske Patchy Paul. En snart halvgammel dreng (vibrator), som fortsat fås i flere populære variationer - og som var med til at kickstartede hele bølgen med dildoer og vibratorer, som IKKE ligner den ægte vare.

Paddy Penguin, Patchy Paul og de efterfølgende Fun Factory dildoer og vibratorer skabte ikke kun stor glæde og fornøjelse og fremkaldte et utal af orgasmer rundt om i de små hjem. De tysk producerede stykker sexlegetøj blev også et forbillede for en lang række kommende producenter.

For her var en serie af sexlegetøj til hende og parret, der meget lidt lignede tidligere tiders sexlegetøj, men som solgte rigtig stort. Og som samtidig bidrog til at spille bolden over på det smukke køns banehalvdel. Nu var det pludselig kvinderne, der i den helt store stil stod for valget og indkøbene af sexlegetøj til ”den hemmelige kasse” under sengen. 

- Har man aldrig ejet et stykke sexlegetøj tidligere, så kan det af gode grunde være svært at vurdere, hvad der er bedre end andet. Men vælger man et produkt fra Fun Factory, så går man aldrig helt galt i byen, slutter sexlegetøjseksperten Joan B. fra joanb.dk.

Se alt fra Fun Factory her

      

Seneste 6-nyt

Hent flere