Er det til numsen, er det Aneros

Producenten Aneros har specialiseret sig i fremstillingen af forskellige typer af buttplugs – rigtig mange anal-debutanter har lagt fra land med et Aneros-produkt

1 af 1
 

Du kender garanteret de her små og fine buttplugs, mere eller mindre vi alle kan tage – og som samtidig har en lille smule skulpturelt over sig.

Disse anale plugs er designet og produceret af verdenskendte Aneros, hvor der altid er små, fysiske udfordringer undervejs i forbindelse med formen på produktet. En kun yderligere pirring og stimulans i forbindelse med såvel penetrering som ved at ramme de helt rigtige punkter indvendig i anus.

Hitter med anal-niche
Skal man have succes, så gælder det om at kende til egne begrænsninger, samt om at satse på det, man nu engang har forstand på og er bedst til. Frem for at gabe over en alt for stor og uoverskuelig mundfuld. Sådan har Aneros grebet gamet an fra dag et – og er i dag, verden over, kendt som det brand, der designer og producerer nogle af de mest ergonomisk korrekte buttplugs – til blandt andet stimulation af mandens prostata.

Anale produkter, der, når de først sidder, hvor de nu skal, med garanti også bliver siddende på helt rette plads, indtil man er færdig med at lege med sig selv eller sin partner.

En under akten super ophidsende form for anal stimulation, både kvinden og manden kan have stor fornøjelse ud af.

Desuden er netop buttpluggen, tyk eller tynd, det formentlig nok bedste såkaldt håndfrie stykke sexlegetøj, man overhovedet kan opdrive. Med et analplug oppe har man nemlig fortsat 100 procent fri bevægelighed og begge sine hænder fri til andre gøremål under onanien eller hyggen med ham eller hende derhjemme.

Anale plugs med vibrationer
Hos danske Sinful.dk, Skandinaviens førende webshop med salg af alle typer af sexlegetøj og andre erotiske produkter, fører man en bred vifte af buttplugs fra Aneros. Hvoraf enkelte produkter også er med vibrationer.

Man enten oplever ekstra pirrende og stimulerende eller generelt bare ikke synes om.

Dette er meget forskelligt fra person til person – og som man nok bliver nødt til at prøve af på egen krop, før man for alvor kan sige fra eller til.