Endelig kan du få hende overbevist om, at sex er god træning!

Sexercise er det nye sort i USA og også godt på vej frem herhjemme. Det dækker over en særlig træningsform, der kan give kvinder orgasme i fitnesscentret. Samtidig øger visse træningsmetoder nydelsen ved sex – og endelig forbrænder du også kalorier under selve sexagten. Men heldigvis skal du bolle meget, hvis det skal batte noget. Sex med sex på! Ja, det er lige noget for os mænd.

1 af 1

Annonce:

 


Sexercise er endnu en af de der amerikanske tendenser, der synes at komme strygende hen over landet som en varm brise fra vest. Helt kort fortalt går den ud på, at kvinder kan dyrke en bestemt serie øvelser i fitnesscentret, som kan udløse en orgasme – en såkaldt coregasm. Samtidig handler sexercise om, at du som kvinde kan gøre forskellige øvelser, der øger dit udbytte af bestemte sexstillinger og gør dig mere udholdende.


Endelig handler det også om, at du forbrænder kalorier ved at dyrke sex. Men selv om det ikke særlig mange, så giver den sex du dyrker, samtidig belønningen for den træning du har foretaget – både som mand og som kvinde. For selv om du som mand ikke kan træne dig til en orgasme, tilrådes det at du også træner – om ikke andet så for at kunne stå distancen, når din veltrænede kvinde kommer hjem og vil have belønningen for alt sit hårde slid.


Træn hende til orgasme derhjemme

Du kan selvfølgelig også se, om du ikke kan overtale hende til at træne derhjemme med dig som coach. Så slipper du for, at hun kommer ned i fitnesscentret og falder i svime over de lækre, veltrænede hunks, der går rundt dernede. Sammenlignet med dem vil de fleste af os nok ligne blegfede regnorme på et lagen, når vi nu skal være helt ærlige.

Skal du træne hende, kræver det naturligvis, at du har det rigtige udstyr og ved hvilke øvelser der skal til at give en coregasm og hvilke der øger nydelsen ved f.eks. doggystyle og de andre sexstillinger, der kan forbedres med træning. Stay tuned! Vi giver opskriften her.

Foto: shutterstock
Sådan træner hun sig til en coregasm

På redskabssiden skal du have fat i enten en croos-trainer, et løbebånd, en stepmaskine eller en motionscykel. For første skridt mod en coregasm er at få pulsen op og blodet til at pumpe rask rundt i kroppen i en 20-30 minutter. Imens kan du jo snuppe en nutella-mad og en bajer. Nej, det scorer du næppe point på. Køb hellere en ekstra træningsmaskine, så du kan gøre hende selskab.

Derefter skal hun i gang med de intense maveøvelser. Klassiske mavebøjninger, ben- eller hængende knæløft. Her skal hun bare give den gas og blive ved – og blive ved selv om hun er helt udmattet. Det er her magien sker. For det får musklerne i maven, bækkenbunden og hofterne til at begynde at sitre og ryste – og det er de rystelser, der fremkalder coregasm’en. Men hun skal være åben for den og slappe af og være modtagende, når den kommer.

I det sidste intense træningsforløb er du nødt til at være meget aktivt med i din coaching. Der har du ikke tid til hverken at træne eller spise Nutella-madder imens. Du skal virkelig presse hende ud over hendes comfort-zone og få hende til at fortsætte et stykke endnu.

Det er dog ikke sikkert, at det lykkes første gang – men så må du jo træde til og hjælpe hende det sidste stykke, når hun lige har fået tid til at sunde sig.


Træn hende til bedre nydelse

Skal hun i stedet træne sig til bedre nydelse i de forskellige sexstillinger, kan I med fordel søge inspiration på nettet. I kan også tjekke videoen med sexercise-øvelser ud på denne side, som også indeholder en smart kalorieberegner.

Kalorieberegneren kan du bruge til at beregne, hvor meget du taber dig ved at dyrke sex i en række af de mest populære stillinger. Bare vælg køn og vægt for hver af jer og indstil varigheden. Så får I at vide, hvor mange kalorier, I har forbrændt hver især.

Her er der helt klart størst gevinst for manden, uanset hvilken sexstilling der vælges. Samtidig er det sjovt at se, hvor meget mad og hvor meget motion det svarer til. En almindelig gang missionær i 5-6 minutter svarer til en halv skive bacon eller 9 minutters gang for en mand med en vægt på omkring 85 kg. Så heldigvis skal I bolle rigtig længe bare for at forbrænde en chokoladebar. Så snup sådan en, før I går i gang. I skulle jo nødig gå sukkerkolde undervejs.

 

Seneste 6-nyt

Hent flere