Elektrificer din bækkenbundstræning  

Med et nyt produkt til bækkenbundstræning for kvinder, sørger elektriske impulser for, at musklerne i bækkenbunden skiftevis trækker sig sammen og slapper af

« Forrige
1 af 2
Næste »
 

”Knibeøvelser er den bedste form for bækkenbundstræning, men hvis dine muskler er blevet svage, kan det være svært selv at træne dem ordentligt. Det er her bækkenbundstræneren iTouch Sure kan hjælpe. Den sender blid elektrisk stimulation gennem en vaginalprobe. De elektriske impulser fra proben stimulerer musklerne til skiftevis at trække sig sammen og slappe af som ved almindelige knibeøvelser,' skriver danske Sinful.dk om en super smart måde for kvinden at træne og styrke sin bækkenbund på.

Men hvorfor dog overhovedet bruge tid og kræfter på at træne bækkenbunden? Vi taler jo om muskler, man ikke engang kan se.

Nej, de kan måske ikke ses, men kommer man først i en situation som kvinde, fx efter en graviditet eller i forbindelse med overvægt, at bækkenbundsmusklen bliver svag og usmidig, så vil konsekvenserne kunne mærkes på både krop og sjæl.

Hvorfor rådet til alle mænd og kvinder, vi alle har jo en bækkenbund, da også går på, at hellere forebygge end først komme i sving, når der skal helbredes. Desuden er træningen af bækkenbundsmusklerne en ting, vi alle både kan og bør kunne overkomme, hele livet igennem – om da ikke andet for ens eget velbefindendes skyld.

Bedre sex med en sund bækkenbund
For kvinden hænger gode, kraftige og langvarige orgasmer også meget tæt sammen med at have en stærk og sund bækkenbund. Så ønsker du hverken at komme til at døje med inkontinens i forbindelse med fx endda let fysisk anstrengelse – eller for den sags skyld smide det gode og givende sexliv i skraldespanden på den konto, så er der alle tænkelige grunde til at komme i gang med træningen.

Og vi taler altså blot om 5 – 10 minutter pr. gang, måske 3 – 5 gange om ugen – så er du i hvert fald rimelig godt kørende. 

Er du mere til den ”gammeldags” træning af bækkenbunden, så finder du hos Sinful.dk en bred vifte af bækkenbundskugler, der både kan benyttes til træning og leg. Så hvorfor dog ikke indimellem kombinere det søde med det lidt mere sure/nødvendige. Kuglerne er dog udelukkende til vaginalt brug.